noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit-SKYLAB SORUNU

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaranReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

BaranReis

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 7 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

http://www.imagevisit.com/image/NLvby Beyler öncelikle S.a ben bişey merak ediyorum her şeyi kapadım açtım kapalı bıraktım açık bıraktım bi ara düzeldi sonra gene gitti benim Promerium üretilmiyor bii el atarmısınız ?

Aleyküm selam

Enomit sürekli 0'ta kalıyor zaten. Prometium üretmesi için Prometid, Duranium, Promerium, Xeno ve Seprom Rafinerilerini devre dışı bırak. Devre dışı bırakmak için,
Devre dışı bırakmak istediğin rafinerinin üstüne tıkla.
gjVkp5.jpg

on8Al9.jpg

Böylece rafineriyi kapatmış olursun. Bir süre Prometium üretmesi için Prometid, Duranium, Promerium, Xeno ve Seprom Rafinerilerini devre dışı bırak. Daha sonra Prometid üretmesi için Prometid rafinerisini yeniden aktif et. Ama Duranium, Promerium, Xeno ve Seprom rafinerileri kapalı kalmaya devam etsin. Bu Prometid, Prometium rafinerileri iyice artınca diğerlerini de aktif edebilirsin. Ayrıca bir daha bu sorunu yaşamaman için örnek olarak,
Temel Modül 10,
Depo Modülü ve Solar Modülü 9,
Prometium, Endurium ve Terbium Modülü 8,
Prometid ve Duranium modülü 7,
Promerium ve Xeno modülü 6,
Seprom modülü 5 level gibi (Örnek) olsun. Yani bu şekilde kademeli olarak modüllerin seviyesini arttırırsan sorun yaşamazsın.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri