- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BİLGİ :Bu bölümde klan tanıtım bilgilerinizi,klan yazınızı,klan logonuzu,klan üyelerine klan bilgilerini yazarsınız
Klan bilgileri karşısındaki değiştir sekmesine tıklayarak şirket üyeligi,klan ismi,klankısaltması degiştirilebilir,varsa TS(team speak) adresi yazılabilir Klan tagı/kısaltmasını değiştirdikten sonra 24 saat geçmeden tekrar değiştiremezsiniz
Klan yazısı karşısındaki değiştir sekmesine tıklayarak klan tanıtım bilgisi yazılır , burda yazılan yazılar başvuru yapan oyuncular tarafından görülmektedir.
Klan başkanı olarak yapabileceginiz baska birşey de klan logosu koymaktır.Klanınızıla ilgili veya sevdiginiz bir resmi logo olarak tayin edebilirsiniz.Bunun için yapmanız gereken klan sayfasında sag üst kösşede yer alan klan logosunun altındaki Degiştirkısmına tıklamaktır
Açılan menude istenen sartlarda resim koyabilirsiniz
- sadece JPG veya GIF olmalı
- 15 KB'den büyük olmamalı
- yasak sembolleri kullanmayın
- ahlaksız reimler yasaktır
- animasyon GİF'ler serbestir
Klan bilgileri karşısındaki değiştir sekmesine tıklayarak şirket üyeligi,klan ismi,klankısaltması degiştirilebilir,varsa TS(team speak) adresi yazılabilir Klan tagı/kısaltmasını değiştirdikten sonra 24 saat geçmeden tekrar değiştiremezsiniz
Klan yazısı karşısındaki değiştir sekmesine tıklayarak klan tanıtım bilgisi yazılır , burda yazılan yazılar başvuru yapan oyuncular tarafından görülmektedir.
Klan başkanı olarak yapabileceginiz baska birşey de klan logosu koymaktır.Klanınızıla ilgili veya sevdiginiz bir resmi logo olarak tayin edebilirsiniz.Bunun için yapmanız gereken klan sayfasında sag üst kösşede yer alan klan logosunun altındaki Degiştirkısmına tıklamaktır
Açılan menude istenen sartlarda resim koyabilirsiniz
- sadece JPG veya GIF olmalı
- 15 KB'den büyük olmamalı
- yasak sembolleri kullanmayın
- ahlaksız reimler yasaktır
- animasyon GİF'ler serbestir