Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hosgeldiniz. Bende genelde hep Nostale bolumunde aktifim oynayan kalmamis forumda. Neyse yine hosgeldiniz umarim istedikleriniz olur![]()
kardeş senin yazını gördükten sonra kaydolayım dedim
sırf sana yazmak için. Dark orbiti bende çok oynadım yaa geçen 1 ay önce yine kayıt oldum artık eskisi gibi değil oyun bütün açıklar kapanmış. Eskiden 1 haftaya full + full gezerdik test server gibiydi heryer. doğrusuna kalırsa millet oynamamakla haklımı yoksa biz mi kolaya alışmısız bilmiyorum ama sanırım Allahın izniyle bu sefer kendi cabamızla full+full olmaya çalışcaz 
kardeş senin yazını gördükten sonra kaydolayım dedimsırf sana yazmak için. Dark orbiti bende çok oynadım yaa geçen 1 ay önce yine kayıt oldum artık eskisi gibi değil oyun bütün açıklar kapanmış. Eskiden 1 haftaya full + full gezerdik test server gibiydi heryer. doğrusuna kalırsa millet oynamamakla haklımı yoksa biz mi kolaya alışmısız bilmiyorum ama sanırım Allahın izniyle bu sefer kendi cabamızla full+full olmaya çalışcaz
![]()
İnşallah olursun kardeşimm
Kolaya alışmak bence güzel bişey değil, emekle olmak iyidir