- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu Konuyu 2.ncı Defa Açıyorum Benım Hesabım Durduk Yere Silindı Ticket Attım Neredeyse 2 Ay Oldu Net Bir Cevap Vermedınız Yeter Kardeşım Sorunumu Düzeltmeyecekseniz Açık Açık Söyleyın
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Bu Konuyu 2.ncı Defa Açıyorum Benım Hesabım Durduk Yere Silindı Ticket Attım Neredeyse 2 Ay Oldu Net Bir Cevap Vermedınız Yeter Kardeşım Sorunumu Düzeltmeyecekseniz Açık Açık Söyleyın
Hesaplar silinmiyor destek panelinden cevap alamamanızın sebebi ise değişme süreci var ondan ticketler bekleniyor siz atmış olduğunuz ticketi takip edin en kısa sürede net cevap gelir size yinede yetkililere bildiriyorum @admin; @Shorty; @yasrausta01;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hesaplar silinmiyor destek panelinden cevap alamamanızın sebebi ise değişme süreci var ondan ticketler bekleniyor siz atmış olduğunuz ticketi takip edin en kısa sürede net cevap gelir size yinede yetkililere bildiriyorum @admin; @Shorty; @yasrausta01;
hesabım 2 ay önce silindı 2 aydır ticket atıyorum panel bozuk diye oyaladınız yeter artık sabrım tükendı tickette sorununuz benım çözeceğim bişey değil üst yekiliye bildirecem yazmışsınız merak ediyorum bu sorunumu ne zaman üst yetkiliye bildireceksiniz.!!!
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
hesabım 2 ay önce silindı 2 aydır ticket atıyorum panel bozuk diye oyaladınız yeter artık sabrım tükendı tickette sorununuz benım çözeceğim bişey değil üst yekiliye bildirecem yazmışsınız merak ediyorum bu sorunumu ne zaman üst yetkiliye bildireceksiniz.!!!
Kardeşim bizim yapıcağımız birşey yok senin gibi birsürü kişi bekliyor sadece sana özel bişi değil 100lerce ticket bekliyor o bölümde görevli arkadaşlar bildirirler zaten yetkılıye ben konuya bahsedildi yapıyorum cevap yazarlar zaten bekliceksiniz yapıcak birşey yok malesef
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim bizim yapıcağımız birşey yok senin gibi birsürü kişi bekliyor sadece sana özel bişi değil 100lerce ticket bekliyor o bölümde görevli arkadaşlar bildirirler zaten yetkılıye ben konuya bahsedildi yapıyorum cevap yazarlar zaten bekliceksiniz yapıcak birşey yok malesef
2 aydır bekliyorum ben daha ne kadar bekliyeyim oyunu oynamayı bıraktığım zaman mı sorunuma çare bulacaksınız.!!
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)