- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Başarı Sistemine Adapte Edilen Başlıklar;
Başarılar bölümüne eklenen görüntülenebilir başlıklar(Başlık Ekranı) arasından seçim yapmak artık mümkün..
Kısaca başlık nedir,kaç tür başlık vardır tekrar değinelim:Başlıklar size veilen ünvanlardır İki türlü başlık vardır
-Kalıcı olanlar:Başarılar ve etkinlikler aracılığı ile kazanılan başlıklar
-Geçici olanlar:Bunlar oyunda başlıklı NPC 'yi keserek kazanabileceğiniz ve yine patlayarak kaybedebileceğiniz başlıklardır ve bugün itibariyle 3 yeni başlık daha bu listeye eklenmiştir bu konuda detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz
-Başlık ekranında yalnızca kalıcı başlıklar gösterilmektedir. Yeni bir kalıcı başlık elde edilirse geçici olanlar kaybedilir.
Biz bu Konuda size Kalıcı Başlıklarlardan Başarı sistemiyle kazanılan başlıklar hakkında bilgi vereceğiz.
1.Adım: PİLOT PROFİLİ düğmesini tıklayın
2.Adım: BAŞARILAR düğmesini tıklayın
3.Adım: ÜNVANLAR düğmesini tıklayın
4.Adım: Genel Görünümden dilerseniz filitre yaparak başlık katogorilerin süzün.
5.adım: Seçtiğiniz Ünvanın önündeki kutuyu seçin
6.Adım: Ünvanı Kaydet düğmesine tıklayın
7.Adım: Oyun ekranınızda geminizde seçtiğiniz ünvan herkesçe görünür olacaktır.
Eğer ünvandan sıkıldın ve değiştirmek istiyorsan,Ünvanı sil düğmesine tıklayarak geminden başlığı kaldırabilirsin.
Ünvanı sildiğinde başlığın durur kaybolmaz tekrar kullanmak istediğinde yeniden seçip kullanabilirsin.Dikkat geçici başlığın varsa Kalıcı başlık seçtiğinde geçici başlığı kaybolur.
Başarılar bölümüne eklenen görüntülenebilir başlıklar(Başlık Ekranı) arasından seçim yapmak artık mümkün..
Kısaca başlık nedir,kaç tür başlık vardır tekrar değinelim:Başlıklar size veilen ünvanlardır İki türlü başlık vardır
-Kalıcı olanlar:Başarılar ve etkinlikler aracılığı ile kazanılan başlıklar
-Geçici olanlar:Bunlar oyunda başlıklı NPC 'yi keserek kazanabileceğiniz ve yine patlayarak kaybedebileceğiniz başlıklardır ve bugün itibariyle 3 yeni başlık daha bu listeye eklenmiştir bu konuda detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz
-Başlık ekranında yalnızca kalıcı başlıklar gösterilmektedir. Yeni bir kalıcı başlık elde edilirse geçici olanlar kaybedilir.
Biz bu Konuda size Kalıcı Başlıklarlardan Başarı sistemiyle kazanılan başlıklar hakkında bilgi vereceğiz.
1.Adım: PİLOT PROFİLİ düğmesini tıklayın
2.Adım: BAŞARILAR düğmesini tıklayın
3.Adım: ÜNVANLAR düğmesini tıklayın
4.Adım: Genel Görünümden dilerseniz filitre yaparak başlık katogorilerin süzün.
5.adım: Seçtiğiniz Ünvanın önündeki kutuyu seçin
6.Adım: Ünvanı Kaydet düğmesine tıklayın
7.Adım: Oyun ekranınızda geminizde seçtiğiniz ünvan herkesçe görünür olacaktır.
Eğer ünvandan sıkıldın ve değiştirmek istiyorsan,Ünvanı sil düğmesine tıklayarak geminden başlığı kaldırabilirsin.
Ünvanı sildiğinde başlığın durur kaybolmaz tekrar kullanmak istediğinde yeniden seçip kullanabilirsin.Dikkat geçici başlığın varsa Kalıcı başlık seçtiğinde geçici başlığı kaybolur.