HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> client-src.rar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> src.tar.gz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> game.tar.gz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> güncelmysql.tar.gz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> girişclient.rar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> fullclient.rar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> lib.rar
teşekkürler hocam konuya ekliyorum.
Config den bu kısımları beceri max. değeri için 27 Ortalama max. değeri için 59 olarak değiştirin:
(en fazla 57 ort gelsin istiyorsanız 57 yapın)
MAX_ADDON_FKS: 25 >>> Beceri max. değeri
MAX_ADDON_DSS: 30 >>> Ortalama max. değeri
Bu ayarlarla Ortalamayı 30 üstü yazarsanız asla ortalama gelmez.Efsun botu 1 ayda çalışsa ortalamayı getiremeyecektir.
dediğinizi tam anlamadım bende configli kullanmadıgım için bilmiyorum yani ortalama gelmesi için tek sayılarmı kullanmamız gerekli mesela ( 57-59-61 ) gibi.
MAX_ADDON_FKS: 27 >>> En fazla gelebilecek Beceri değeridediğinizi tam anlamadım bende configli kullanmadıgım için bilmiyorum yani ortalama gelmesi için tek sayılarmı kullanmamız gerekli mesela ( 57-59-61 ) gibi.
MAX_ADDON_DSS: 59 >>> En fazla gelebilecek Ortalama değeri
Rakamlarla alakalı değil istediğin rakamı girebilirsin .
Mesela serverında ortalama en fazla 55, beceri en fazla 20 gelsin istiyorsan:
MAX_ADDON_FKS: 20
MAX_ADDON_DSS: 55
MAX_ADDON_FKS: 27 >>> En fazla gelebilecek Beceri değeri
MAX_ADDON_DSS: 59 >>> En fazla gelebilecek Ortalama değeri
Rakamlarla alakalı değil istediğin rakamı girebilirsin .
Mesela serverında ortalama en fazla 55, beceri en fazla 20 gelsin istiyorsan:
MAX_ADDON_FKS: 20
MAX_ADDON_DSS: 55
tamam bunu bende biliyordum
farklı bişi dediniz sandım teşekkürler.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> client-src.rar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> src.tar.gz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> game.tar.gz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> güncelmysql.tar.gz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> girişclient.rar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> fullclient.rar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.>> lib.rar
Hızlı Davrandın he

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)