HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linklerin ölmemesi adına bize ait olan

teşekkürler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
a yükleyebilirsin dosyaları 
teşekkürler
Linklerin ölmemesi adına bize ait olanLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.a yükleyebilirsin dosyaları
teşekkürler
Yarın up edip konuyu guncellerim teşekkurler tavsiye icin.
Merhabalar,
Ben Oğuzhan GÜMÜŞKAYNAK,
DanteMetin2 Sahibi Bu Oyunu Kapatalı 1 Hafta Gibi Bir Süre Oldu Artık Metin2 Server Kurmuyacağım ve Files Düzenlemeleri Yapmıyacağım İçin Bu Filesi Paylaşma Gereği Duydum Filesi Sorunsuz Diye İsmi Lazım Değil Bir Gereksiz İnsandan Aldım Files Düzenlenebilir ve Geliştirebilir Filesin İlk Halini Size Vericem.
Konuya Geçmeden Önce ;
Şunu Bilmenizi İsterimki İnanın Bu Piyasada Kimseden 40k Server Files Alınmaz. En Azından Türklerden Alınmaz Sebebi İse Burada Ahken Keserken Yabancı Forumlarda Şuan Türkiyenin En Büyük Emek Serveri Olan Adam Help Help Diye Yalvarıyor Yani Bu Derece Durumumuz İçler Acısıdır. Siz Ne Biliyorsanız Onlarda En Fazla 1 Üstününüzde Fazlasını Bilmediğine Emin Olabilirsiniz ve Demem O Ki Files Almayın Düzenlemelerinizi Yapın Kendiniz Kullanın Çünkü Bizim Türkler Çok Paracı Karekter Yapısına Sahiptir Aklı Fikri Sadece Paradadır Düzgün İşçilikte Değil.
Burada herkes files paylaşıp geçiyor çoğu kişi sorunlarından bahsetmiyor ama sen açık açık neyin ve nerelerin sorunlu olduğunu hatırladığın kadarıyla belirtmişsin tebrik ederim
Resimler temsili olsa bile yinede 1-2 tane daha elinde filesına ait görsel varsa ekliyebilirsen konu görsel açıdan daha güzel durur bence 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)