Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
anlatım
Yada:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[CODE lang="cpp" title="Buradan alabilirsiniz"]/*
EviLsHow // sınırsız paket
*/
/*%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%*/
// config.cpp
// eklenir:
int EviLSinirsizPaket = 0;
TOKEN("SINIRSIZ_PAKET")
{
str_to_number(EviLSinirsizPaket, value_string);
continue;
}
/*%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%*/
// açılır: config.h
// eklenir:
extern int EviLSinirsizPaket;
// char_item.cpp
// aratılır:
case fishing::FISH_MIND_PILL_VNUM:
// komple değiştirilir
case fishing::FISH_MIND_PILL_VNUM:
AddAffect(AFFECT_FISH_MIND_PILL, POINT_NONE, 0, AFF_FISH_MIND, 20*60, 0, true);
if ((EviLSinirsizPaket == 0))
{
item->SetCount(item->GetCount() - 1);
}
break;
[/CODE]
CONFIG komut
Kod:
EviLSinirsizPaket : 1
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
hocam anlatamıyorum galiba bu şahıs begensin begenmesin umrumda değil ama durmadn kanıtlı konuya adam gibi kanıt koy vs diyip +
sırf rahtsız etmek için tüm "yazı,konu"larıma dislike butonuna basıyor en sonda konulrı kitlemek zorunda kalıcam
tartışmyıda kimin başlattıgını yorumları okuyarak anlayabilirsiniz 2 admin 1 mod a şikayet ettim hala cevap verilmedi ve bu durumda ben suçlumu oluyorum
İyi akşamlar ^^
Öncelikle sizi ilgilendiren bir önceki bir konuda
Eğer ki bir üyenin yaptıklarından rahatsız oluyorsanız bu duruma yönelik gerekli dökümanlar ile bölüm yöneticilerine ve bölüm editörlerine özel mesaj ile bildirebilirsiniz.
Geri dönüş sağlanır.
Bu mesajım ile "2 admin 1 mod a şikayet ettim hala cevap verilmedi" cevabını daha önceden vermiştim, fakat ısrarla çözüm
arayışını yorumlarda bulmaya çalışıyorsunuz bizlere özel mesaj ile bildirin sizi rahatsız eden kişileri kimse sizin konunuzu beğenmek zorun da değil veya beğenmemek zorunda da değil bunu bu kadar ciddiye almayınız sizin paylaştığınız konuların insanlara ne kadar yardımcı olmuştur buna bakmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. burada en çok yönetim üyeleri olumsuz beğeniler almış biz her kişinin şu beğenmedi bu beğenmedi diye hesabını yapacak olsaydık kıyamet kopardı herhalde o yüzden bir kez daha söylemek de fayda görüyorum kimin beğenip beğenmediği o kadar önemli değil.
Kural gereği kanıt istenebilir sizin kanıt eklemeniz konuyu kötü etkilemez + puan kazandırır.
Ve forum üyelerince de güven kazanırsınız.
iyi forumlar dilerim.
hocam anlatamıyorum galiba bu şahıs begensin begenmesin umrumda değil ama durmadn kanıtlı konuya adam gibi kanıt koy vs diyip +@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
Forumumuzda herkes küfürsüz ve argosuz bir şekilde , kurallar gereğince yorum atma hakkına sahiptir , isteyen istediği konuyu beğenir veya beğenmez bu kişiye kalmış ancak konu üzerinde gereksiz tartısma ve saçma mesajlar atmaya devam ederseniz ikiniz için de cezai işlem uygulamak zorunda kalacağım , konudaki gereksiz tartısma içerikli mesajlar silindi
iyi forumlar..
sırf rahtsız etmek için tüm "yazı,konu"larıma dislike butonuna basıyor en sonda konulrı kitlemek zorunda kalıcam
tartışmyıda kimin başlattıgını yorumları okuyarak anlayabilirsiniz 2 admin 1 mod a şikayet ettim hala cevap verilmedi ve bu durumda ben suçlumu oluyorum
pazar açma paketini sınırsız yapar ipek bohça gibine iş yarıyor biladerim
pazar açma paketini sınırsız yapar ipek bohça gibine iş yarıyor biladerim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)