HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Oyuna 4 sene önce başlamıştım; geçtiğimiz senelerde ara verdim. Üniversiteye başlamamla birlikte
arkadaşlarımla yeniden zevk alalım birlikte oyunda zaman geçirelim istedik ama Windows 8.1 kullandığım için
sanırım oyun giriş ekranında bir sorun yaşıyorum. Yetkili kişilerin veya bu konuda gerçek çözüm olacak bilgisi
olanların yardımına ihtiyacım var
Bilgisayarın performans açısından hiçbir problemi yok. Sanırım tek sorun Win 8.1 olması.
yaramadı. Forumda biraz araştırma yaptım ama çözüm yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Oyuna 4 sene önce başlamıştım; geçtiğimiz senelerde ara verdim. Üniversiteye başlamamla birlikte
arkadaşlarımla yeniden zevk alalım birlikte oyunda zaman geçirelim istedik ama Windows 8.1 kullandığım için
sanırım oyun giriş ekranında bir sorun yaşıyorum. Yetkili kişilerin veya bu konuda gerçek çözüm olacak bilgisi
Bilgisayarın performans açısından hiçbir problemi yok. Sanırım tek sorun Win 8.1 olması.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu linkteki videoyu izledim ve denedim ama işe yaramadı. Forumda biraz araştırma yaptım ama çözüm yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Windows 8.1in program hatasından kaynaklanıyor sanırım Benim de 8.1 ama hiç bir sorun yok .Ekran Kartını GüncelleMerhaba arkadaşlar.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Bu linkteki videoyu izledim ve denedim ama işe
yaramadı. Forumda biraz araştırma yaptım ama çözüm yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Güncel Physx yazılımını yükle
Oyunu açarken Nvidia kartından girmeyi dene
Oyun grafik ayarlarını bilgisayarına göre düşür. %30 olma ihtimali var verdiğim çözüm yolları ile. Soruna baktım da nadir gördüğüm bir hata fazla bir fikrim yok. Olmazsa windows 10 yap gitsin.
Merhaba ,
Bende yakın zamanda oyuna girerken problem yaşamıştım.
Denetim masasından aygıt yoneticisine tıklayarak ekran kartı sürümünü geriye almayı dene güncel haldeyken bende problem yaratıyordu.
Bende yakın zamanda oyuna girerken problem yaşamıştım.
Denetim masasından aygıt yoneticisine tıklayarak ekran kartı sürümünü geriye almayı dene güncel haldeyken bende problem yaratıyordu.
Konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sorunu çözdüm, bilgisayarım güncel bir bilgisayar olduğu için 2 adet ekran kartı var ve ben sürekli Nvdia olanın oyunlarda kullanıldığını düşündüğüm için güncelliyordum ama İntel Hd 4600 ekran kartı Metin2 için uyumluymuş ve benimki fabrika ayarlarındaki halindeydi . Güncelleme sonucu sorun çözüldü. Aynı durumda olan oda arkadaşımın bilgisayarı da düzeldi. Bu konuda sorun yaşayanlar olabilir diye tek tek çözümünün resimlerini foruma farklı bir konuda koyucam. İyi Forumlar
Sorunu çözdüm, bilgisayarım güncel bir bilgisayar olduğu için 2 adet ekran kartı var ve ben sürekli Nvdia olanın oyunlarda kullanıldığını düşündüğüm için güncelliyordum ama İntel Hd 4600 ekran kartı Metin2 için uyumluymuş ve benimki fabrika ayarlarındaki halindeydi . Güncelleme sonucu sorun çözüldü. Aynı durumda olan oda arkadaşımın bilgisayarı da düzeldi. Bu konuda sorun yaşayanlar olabilir diye tek tek çözümünün resimlerini foruma farklı bir konuda koyucam. İyi Forumlar

Konuyla ilgili yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sorunu çözdüm, bilgisayarım güncel bir bilgisayar olduğu için 2 adet ekran kartı var ve ben sürekli Nvdia olanın oyunlarda kullanıldığını düşündüğüm için güncelliyordum ama İntel Hd 4600 ekran kartı Metin2 için uyumluymuş ve benimki fabrika ayarlarındaki halindeydi . Güncelleme sonucu sorun çözüldü. Aynı durumda olan oda arkadaşımın bilgisayarı da düzeldi. Bu konuda sorun yaşayanlar olabilir diye tek tek çözümünün resimlerini foruma farklı bir konuda koyucam. İyi Forumlar![]()
Sorun yaşayan arkadaşlar için güzel olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)