- Konular
- 1,225
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 1,238
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 371
- MmoLira
- 769
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PC oyunculuğunun can damarı olarak tabir edebileceğimiz Steam bir rekora daha imza attı. Valve'in para kaynağı Steam, geçtiğimiz gün çevrimiçi kullanıcı sayısında yeni bir rekor daha kırdı.
Dijital oyun satışı ve server desteği konusunda, bu alandaki rakiplerinin açık ara önünde yer alan Steam'de, Cadılar Bayramı sırasında aynı anda12.5 milyondan fazla kullanıcı çevrimiçi oldu. Önceki rekor 10.7 milyonolarak açıklanmıştı.
Toplamda 125 milyondan fazla kullanıcının bulunduğu Steam'de en çok oynanan oyunlar sıralamasında Valve imzalı yapımların zirveyi paylaştığı belirtiliyor.
En çok oynanlar Dota 2 ve CS:GO
Steam'de en çok oynanan online oyunlar Dota 2 ve Counter Strike Global Offensive olarak açıklandı.
Valve, Steam'den o kadar büyük kazanç sağlıyor ki, firma herhangi bir oyunu geliştirmek için çaba bile sarf etmiyor. Birçok firma, tutulan bir oyununu her sene yayınlanan bir seri haline getirirken, Valve Half Life gibi bir efsanenin devam oyunu için hiçbir somut adım atmış değil.
Son düzenleme:
- Konular
- 35
- Online süresi
- 1m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
"Bozuk değilse tamir etme" mantığı ile iş yapıyorlar, bakalım nereye kadar gidecek. Aslında gerçektende bişey yapmaları gerekmiyor ama yapsalar ve oyun dünyasına çok şey kazandırabilirler 
Edit : İmla.

Son düzenleme:
- Konular
- 1,225
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 1,238
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 371
- MmoLira
- 769
- DevLira
- 0
Yeni birşey yapmıyorlarsa bile, olanı geliştirebilirler bence. CS GO'da mesela serverlerin yarısı sorunlu.(ping açısından)"Bozuk değilse tamir etme" mantığı ile iş yapıyorlar, bakalım nereye kadar gidecek. Aslında gerçektende bişey yapmaları gerekmiyor ama yapsalar ve oyun dünyasına çok şey kazandırabilirler
- Konular
- 244
- Reaksiyon Skoru
- 218
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Server sorunları genelde delayden kaynaklanıyor envanterler neredeyse her zaman sorunlu mesela.Onuda geliştirmeye niyetleri yok sadece idare etmeye çalışıyorlar.Yeni birşey yapmıyorlarsa bile, olanı geliştirebilirler bence. CS GO'da mesela serverlerin yarısı sorunlu.(ping açısından)
- Konular
- 1,225
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 1,238
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 371
- MmoLira
- 769
- DevLira
- 0
İşteServer sorunları genelde delayden kaynaklanıyor envanterler neredeyse her zaman sorunlu mesela.Onuda geliştirmeye niyetleri yok sadece idare etmeye çalışıyorlar.
beni en çok sinirlendiren olay ben 150 sabit pingle oynarken karşıma 10 pingli adamların gelmesi, envanter benim için sıkıntı değil zaten 4-5 tane skin'im var oda en sevdiğim silahlar için yoksa düştükçe satıyorum. Envanter beni pek ilgilendirmiyor ama mantık yanlış bir kere idare etmek felan mantıksız şeyler hep :/ hit box diye birşey yapmışlar birde saçma sapan bir servere düşüyoruz adamdan kan çıkıyo 150 ping ve hitbox abimiz yüzünden adam hasar yemiyor 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)