- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben hakaret etmesem cevap verilmezdi o konuya adım kadar eminim. Ama hakaret edince hemen cevap gelmiş. Cevap gelmesine gelmişte benim TERS GİDEN İŞİM çözülmemiş. Hırsız hala dolanıyor ortalıkta. Adını bile yazmıyorum o nickle hırsızlık yapmak biraz abez kaçar. Kaç kere ticket attım işlem yapılacak dediniz yapılmadı benimde sabrımın bi sınırı var. Hakaret edince nasılda bozuldunuz cevap verdiniz. Cevap verin diye yaptım bende onu zaten. Neyse kusura bakmayında o hakaretler için işinizi yapında hırsızı artık banlayın.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Daha önce yazılan cevabı okumamışsın galiba;
Burası hakaret ettiğinde sorunun hemen çözüleceği ya da hemen cevap alabileceğin bir ortam değil.Sen insanlara karşı saygılı olmazsan insanlarda sana karşı her zaman bu kadar saygılı olmayabilir.Hem hakaret ediyorsun hemde sonuç bekliyorsun garip...
Normalde süresiz banlamam lazm seni bize hakaret ettiğin için ama cevabı oku diye banlamıyorum.
Bir süredir istisnai banlar dışında ban atılmıyor altyapı komple yenilendiği için.
Bu oyuna ne paralar yatıran adamların hesapları kural ihlalinden dolayı süresiz kapatıldı.
Kendiniz gibi 3 kuruş için herşeyini feda edecek sanmayın bizleri. Bizim nasıl olduğumuzu zaten yıllardır herkes biliyor.
Boş muhabbet yapmanın anlamı yok bu yüzden. 2 tane işiniz ters gidince hemen hakarete başlayıp seviyeni göstermişsin zaten tebrikler
Burası hakaret ettiğinde sorunun hemen çözüleceği ya da hemen cevap alabileceğin bir ortam değil.Sen insanlara karşı saygılı olmazsan insanlarda sana karşı her zaman bu kadar saygılı olmayabilir.Hem hakaret ediyorsun hemde sonuç bekliyorsun garip...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...