Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selam arkadaslar ben bügün knight basladım cok slkca şeyler yaptım
Arkadaşlar ilk once worm slere vurmayı bilmiom ögretebilrmisin yani duruo adam vurmak için hazırlanıo vurmuyo hangı tuşla vurucaz bi de hani oyunun ilk başlangıcında wormlerin yerini gosteren haritayi nereden açıcaz bilen varmi
Arkadaşlar ilk once worm slere vurmayı bilmiom ögretebilrmisin yani duruo adam vurmak için hazırlanıo vurmuyo hangı tuşla vurucaz bi de hani oyunun ilk başlangıcında wormlerin yerini gosteren haritayi nereden açıcaz bilen varmi
arkadaşım öncelikle oyuna hoşgeldin
canavarları secebilmek için mausun sol tusuna yada Z tusuna bas.
saldırıya gecmek icin R tusuna bas.
eger lwl atladıysan sağ alt kösede yanıpp sönen butonlar vardır onlara tıklayarak STAT points leri verebilirsin ve SKİLLS kullanabilirsin.
daha fazla bilgi almak istiyorsan Özem Mesaj atabilirsin.senin icin özel anlatırım
KUCUK HARİTA N BUYUK HARIYTA M 
canavarları secebilmek için mausun sol tusuna yada Z tusuna bas.saldırıya gecmek icin R tusuna bas.
eger lwl atladıysan sağ alt kösede yanıpp sönen butonlar vardır onlara tıklayarak STAT points leri verebilirsin ve SKİLLS kullanabilirsin.
daha fazla bilgi almak istiyorsan Özem Mesaj atabilirsin.senin icin özel anlatırım
KUCUK HARİTA N BUYUK HARIYTA M 
Teşekkürler acayip iyi oldu sayende 7 lwl oldum![]()
![]()
sevindim sorunun cözüldüğüne.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...