berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

WhatTheHeck HAKSIZLIK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekansat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar.. Birçoğunuz beni tanırsınız oyundaki nickim WhatTheHeck..

Arkadaşlar iyi kötü 5 yıldır bu oyunu oynamaktayım. Belki aranızda tartıştığım, kavga ettiğim, kalbini kırdığım arkadaşlarımda olmuştur. Hepiniz hakkınızı helal edin çünkü birdaha bu oyunda olamayacağım. Neden bu oyunda olamayacağım onu da size anlatayım.

Ben 5 Yıldır bu servar için hiç bir sorumluluktan kaçmadan elimden geldiğimce hep iyiliği için çalıştım. Yeri geldiğinde arkadaşlarımızı getirdik yeri geldiğinde arkadaşlarımız bırakmasın piyasayı canlı tutmaya çalıştık. Fakat bizim ulaş isimli bir arkadaşımız vardı.. Lithuum , Detava ve ya SeNAffetsenBenAffetmeM nicki ile tanıyorsunuzdur. Bu aradakaşımız anladığım kadarıyla bu oyunda bir para bugu bulmuş ve işine yarayan her itemi değerinin çok fazlasına pazarlardan çekmekteydi. Bazılarının söylemesine göre 180 200 bint paradan bahsetselerde daha çoğu olduğunu biliyorduk.

Dün akşam RoiGrossieR yani yeni nicki ile Delevingne arkadaşım ile Ftorer charımdan sohbet ediyordum. Ulaş ile herşeyi pahalıya aldığı için dalga geçtiklerini söyledi. O sırada SenAffetsenBenAffetmeM charından bana pm atan ulaşa Kardeşim itemleri 2 katı fiyatına alma herkes seninle dalga geçiyor dedim. Cevap vermedi. Ertesi gün yani bugün oyuna girdiğimde Shorty i beni biryere çekti ve ulaş ile konuşmalarımı söyledi. Ulaşı takibe almış Shorty.. ve benim ona herşeyi 2 katına alma diye ihtarımı sordu.. Ve ulaş ile alakası bulunan tüm charları sileceğini söyledi.

Önemli detay şuydu Benim ip adresimde kayıtlı bana ait olan tüm charlarımdan Ulaş ile ilgili tek bir ticaret geçmişim dahi yoktu. Yada bi yarar sağlamam söz konusu değildi. Hayatımda metin2 de hilenin ne olduğunu bilmeyen ben için büyük bir şoktu benim için. Demekki bu oyunda adalet kavramı çok farklıymış. Bu oyunda bu konudan ötürü benim hakkım yenip tüm karakterlerim banlanmış ve şifreleri değiştirilmiştir.

5 YILDIR VERDİĞİM EMEKLERİN HAKSIZ YERE SİLİNMESİNDEN ÖTÜRÜ HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Kendinize iyi bakın..

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

OliveR,

WhatTheHeck kardeşimi yaklaşık 3-4 senedir tanırım her hangi bi illegal işe bulaştığını şu ana kadar hiç görmedim gerçekten böyle bi piyasada o kadar pislik dönerken böyle masum insanlara tolerans uygulanmaması iğrenç bi durum e madem böyle bi piyasa var Ben bu oyunda yokum. HERKES HAKKINI HELAL ETSİN '' OliveRl ''
Geçmiş olsun emin. Suçu olmadığı halde sırf uyardığı için birini oyundan uzaklaştırmak etik dışı bir davranış. Tadı kaçmıştı zaten YAZIKLAR OLSUN

Hakkının yendiği apaçık ortada... Geçmiş olsun kardeşim.

Allah razı olsun kardeşim. Ben böyle bir bugun olduğunu Shorty bana ulaşınca anladım. Ama madem böyle bir bug ortaya çıktı.. Açarsın ticaret geçmişini kimler fayda sağlamış bu durumdan tutarsın onları oyundan uzaklaştırırsın gerekli işlemi yaparsın. Bu bana yapılan işlem tamamen keyfidir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri