mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ejderha Ruleti Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulubey4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarka fılesı kullanmıyonmu sen bak ordan ? daha ayrıntılı olur senın ıcın

Test etmek ile kullanmak ayrıdır.

Ve test ettim şu anda kullanacaklar için önerebilirim oyuna ayrı bir renk katacaktır değişik bir sistem.

V68Wpn.jpg

Konu için teşekkürler , nasıl bir şey bu sistem ne işe yariyor merak ettim :smile:

Rica ederim 8 küp dolunca rasgele bir eşya alıyorsun ödülü ayarlaya biliyorsun quest ten

Sistem hakkında biraz bilgilendirme yapsaydın, direk epvp'den alıp paylaşmakla olmuyor

epvp den almadım kardeşim packtan çıkardım sabah alale acale paylaştım şimdi bakma fırsatım oldu

Rica ederim
[FONT=century gothic @[URL="http://www.turkmmo.com/2052550-ulubey4242.html"]ulubey4242[/URL];

Çevir ve Kazan olsun bu sistem olsun hep bu tarz sistemleri eklediğimde çark çevrildiğinde boş bir input ekranı karşıma geliyor.
Sorun ne ?[/FONT]

Quest deki fonksionlar ekli değil ondan oluyor

Test etmek ile kullanmak ayrıdır.

Ve test ettim şu anda kullanacaklar için önerebilirim oyuna ayrı bir renk katacaktır değişik bir sistem.

V68Wpn.jpg
Basarılı Bir sistem eklemısssın Her zaman kı gıbı crtl c ++++crtl+ v heee unuttum bunda o kısmı bıle yapmadın dogru dırek ındır butonu devam sistemin mantıgını anladınmı neymıs ne ıse yarıyormus bende merak ettım acıkcası bıde fıles ındırme lınkını atta bende ındırem baya hos bır fıles hersey hazır :fencing:

Basarılı Bir sistem eklemısssın Her zaman kı gıbı crtl c ++++crtl+ v heee unuttum bunda o kısmı bıle yapmadın dogru dırek ındır butonu devam sistemin mantıgını anladınmı neymıs ne ıse yarıyormus bende merak ettım acıkcası bıde fıles ındırme lınkını atta bende ındırem baya hos bır fıles hersey hazır :fencing:

eğer çevir kazanı eklediysen bunları rahat eklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri