Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
yarka fılesı kullanmıyonmu sen bak ordan ? daha ayrıntılı olur senın ıcın

yarka fılesı kullanmıyonmu sen bak ordan ? daha ayrıntılı olur senın ıcın
Test etmek ile kullanmak ayrıdır.
Ve test ettim şu anda kullanacaklar için önerebilirim oyuna ayrı bir renk katacaktır değişik bir sistem.
Konu için teşekkürler , nasıl bir şey bu sistem ne işe yariyor merak ettim :smile:
Rica ederim 8 küp dolunca rasgele bir eşya alıyorsun ödülü ayarlaya biliyorsun quest ten
Sistem hakkında biraz bilgilendirme yapsaydın, direk epvp'den alıp paylaşmakla olmuyor
epvp den almadım kardeşim packtan çıkardım sabah alale acale paylaştım şimdi bakma fırsatım oldu
teşekkürler
Rica ederim
[FONT=century gothic @[URL="http://www.turkmmo.com/2052550-ulubey4242.html"]ulubey4242[/URL];
Çevir ve Kazan olsun bu sistem olsun hep bu tarz sistemleri eklediğimde çark çevrildiğinde boş bir input ekranı karşıma geliyor.
Sorun ne ?[/FONT]
Quest deki fonksionlar ekli değil ondan oluyor
Basarılı Bir sistem eklemısssın Her zaman kı gıbı crtl c ++++crtl+ v heee unuttum bunda o kısmı bıle yapmadın dogru dırek ındır butonu devam sistemin mantıgını anladınmı neymıs ne ıse yarıyormus bende merak ettım acıkcası bıde fıles ındırme lınkını atta bende ındırem baya hos bır fıles hersey hazırTest etmek ile kullanmak ayrıdır.
Ve test ettim şu anda kullanacaklar için önerebilirim oyuna ayrı bir renk katacaktır değişik bir sistem.
![]()

Basarılı Bir sistem eklemısssın Her zaman kı gıbı crtl c ++++crtl+ v heee unuttum bunda o kısmı bıle yapmadın dogru dırek ındır butonu devam sistemin mantıgını anladınmı neymıs ne ıse yarıyormus bende merak ettım acıkcası bıde fıles ındırme lınkını atta bende ındırem baya hos bır fıles hersey hazır![]()
eğer çevir kazanı eklediysen bunları rahat eklersin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)