Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Android İşletim Sistemi Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emrullah YAZICI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 502

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

turkmmo.png

turkmmo.png

Merhaba sayın TurkMMO üyeleri ve ziyaretçileri,

Sizlere bu konumda android işletim sistemini tanıtacağım.
tanitim.png

Öncelikle bu işletim sistemi ile ilgili 1-2 görsel sunayım ;

eN1RNO.png

xBA5Ng.png

Kr2op7.png

yazilianlatim.png

Gelelim tanıtım yazımıza ;

Android, Linux tabanlı, mobil cihaz ve cep telefonları için yapılmış bir mobil işletim sistemidir. Bu işletim sistemi sayesinde bir bilgisayar gibi cep telefonunuzu kullanabileceksiniz. Binlerce uygulamaların bulunduğu Google Play sanal mağazası sayesinde internet yoluyla android işletim sistemli akıllı telefonunuza uygulamaları indirebilir, kullanabilirsiniz. Günümüzde neredeyse herşey için bir uygulama var diyebiliriz. Bu uygulamalar sayesinde günlük hayatımızda pek çok şeyler kolaylaşacaktır. Özellikle çok farklı bir oyun dünyası içine dalacaksınız. Çünkü bir android cep telefonunda tıpkı bilgisayarda oynuyormuş gibi pek çok oyunları oynayabilirsiniz.

Günümüzde android işletim sistemli cihazlar çok ilgi görmekte ve satışları devam etmektedir. Android işletim sistemi o kadar çok beğenildi ki, pek çok cihazlar için üretilmeye başladı. Bilgisayar, tablet, cep telefonu, navigasyon cihazı, fotoğraf makinesi..

Şimdi günümüze baktığımızda android işletim sisteminin sürekli olarak yeni bir sürüm çıkardığını görüyoruz. Bu yeni sürümler sayesinde yeni uygulamalarda keşfedebiliyoruz. Bu sürümler telefonunuza güncellendiğinde telefonunuzun menü, tema vb. bölgelerini değiştirecek, yenilik katacaktır.

Bilgisayarda kullanabildiğiniz çoğu programları bu işletim sistemi sayesinde ufacık cihazınızda kullanabileceksiniz.

videoluanlatim.png

İşte bu da videolu anlatımı ;

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri