- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hesaplar kapali derken kimlerin ? Ayri yetende Adam akilli şuanda vs atmasini bilenler varmi rekabet daha dogrusu yine baslicam canm sıkılıp birakmiyalim. ( Silencer - Parazid ) gelme ihtimali yuksek.
Kendi hesaplarimdan bahsediyorum 6 aydir kapalı. Vs Atan bilen rekabet konusunda birsey diyemem hesaplarim kapandiktan sonra pek fazla girmedim oyuna takip etmedim . Ama biz gittikten sonra ( vs atmayı seven, bilen kişiler ) rekabetin düştüğünü düşünüyorum şahsen eskisi gibi değildir herhalde . 7/24 meydan da kapışan insanlardık

- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kendi hesaplarimdan bahsediyorum 6 aydir kapalı. Vs Atan bilen rekabet konusunda birsey diyemem hesaplarim kapandiktan sonra pek fazla girmedim oyuna takip etmedim . Ama biz gittikten sonra ( vs atmayı seven, bilen kişiler ) rekabetin düştüğünü düşünüyorum şahsen eskisi gibi değildir herhalde . 7/24 meydan da kapışan insanlardık![]()
Rekabet yokmu adam 1 kere yenildinde bidaha vs atmiyor yada carini saglamlastirip gelmiyor 3-5 kisiyi kestikden sonra toplu herkes vs atmiyor olede oldumu oyunun tadi cikmiyor merk ettim bir ara gireyim bari ortama bakim
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Rekabet yokmu adam 1 kere yenildinde bidaha vs atmiyor yada carini saglamlastirip gelmiyor 3-5 kisiyi kestikden sonra toplu herkes vs atmiyor olede oldumu oyunun tadi cikmiyor merk ettim bir ara gireyim bari ortama bakim
Yeni nesil böyle yetişiyor napalım yapıcak bişi yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)