noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

"Ben İyiysem Ben Oynarım"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkmmo_Uyesi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 249

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonrspor'un en çok eleştirilen forvet oyuncusu , sürekli olarak forvet transferinin gündemde tutulmasının kendisini çok fazla etkilemediğini belirterek, "Ben iyiysem ben oynarım. Alınacak oyuncu benden iyiyse o oynar. Önemli olan 'un menfaatleri" diye konuştu.

PERFORMANSIMI HOCAM VE CAMİA DEĞERLENDİRİR

'da hazırlık maçlarındaki performansıyla dahi eleştirilen ancak teknik direktör 'in vazgeçilmezleri arasında yer alan , sessizliğini DHA'ya bozdu. Umut, her zaman takımın başarısı için elinden geleni yaptığını belirterek, "Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. 'un tek hedefi şampiyonluktur. Ben geldikten sonra şampiyon olamadığımız için belki taraftarlarımız bu anlamda belki tam mutlu değillerdir. Ama performansımı ben değil, hocam ve camiamız değerlendirir" diye konuştu.

FORVET TRANSFERİNİN GÜNDEMDE TUTULMASI BENİ ÇOK FAZLA ETKİLEMİYOR

Umut, forvet transferinin sürekli olarak gündemde tutulmasının kendisini çok fazla etkilemediğini de belirterek, "Forvet gelse de, gelmese de sonuçta hocamızın vereceği bir karar var. Ben iyi olduğum zaman ben oynayacağım. Başka bir futbolcunun veya gelecek olan futbolcunun performansı benden iyiyse o oynayacak. Sonuçta doğru olan budur. Ben 'u seviyorum ve burada olmaktan mutluyum. için ne gerekiyorsa yapacağım. Forvet transferinin sürekli olarak konuşulması beni çok fazla etkilemiyor. Sonuçta 'a her sene futbolcu gelecek. Bu forvet de olabilir, orta saha da. Gelecek oyuncu rekabeti artıracaktır. Ayrıca gelecek adam takıma faydalı olduktan sonra bizim yükümüz azalacak. Önemli olan 'un menfaatleridir Hocamız ve yönetimimiz ne istiyorsa o olsun" dedi.

EN ÖNEMLİ TRANSFERİMİZ KADROYU KORUMAK OLDU

Umut, en önemli transferlerinin kadroyu korumak olduğunu da vurgulayarak, "Bu kadroyla üçüncü senemiz. Bu sene çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Lig başladığında herkes 'un gücünü görecek. Hocamı seviyorum. O da bana değer veriyor ve bu beni mutlu ediyor. Eksiklerim yönünde beni sürekli uyarıyor. Bana olumlu olarak yapmam gereken şeyleri söylüyor. Onun tavsiyelerini her zaman dinliyor ve dinlemeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARI SEVİYORUZ, ONLARIN DA BİZİ SEVDİĞİNİ BİLİYORUZ

Uzun bir sakatlık döneminden kurtulan 'nın da yeni transfer olarak algılanabileceğini belirten Umut, "O bizim kaptanımız ve sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Onun bizim gönlümüzde ve 'daki yeri ayrı" dedi. Umut, taraftarların her zaman kendilerine destek verip güvenmelerini beklediklerini de ifade ederek, "Taraftarları seviyoruz, onlarında bizi sevdiğini biliyoruz. Taraftarlar için zor bir dönem olabilir ama bizim için de zor bir dönem geçiyor. İyi günde, kötü günde her zaman bizi desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri