R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek&Ws'lik Server Files |40K

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Güncel skytech denen ______ en eski buglu versionu satmaya ve paylaşmaya kalkacak aldırış etmeyin :)
ahahhhhh :D benim filesimle bana diss atan velede bak
hayırlı satışlar diyen birisine rica ederim diyen http://i.hizliresim.com/68pXJ9.png blackdragonx61 denen o____________ veled
benim filesimi alıp üzerine birkaç şey ekleyip satıyor sonrada files onun oluyor hea çok mantıklıymış
files altyapı maxmi v3.6 dır altyapı komple sorunludur sadece göz boyama bir filestir 250 tl verecek olan insanada millet nederse artık bilemem, sahibi benim ve yakında alt yapı sorunlarını çözüp paylaşıcam filesi.....NOKTA

ahahhhhh :D benim filesimle bana diss atan velede bak
hayırlı satışlar diyen birisine rica ederim diyen http://i.hizliresim.com/68pXJ9.png blackdragonx61 denen o____________ veled
benim filesimi alıp üzerine birkaç şey ekleyip satıyor sonrada files onun oluyor hea çok mantıklıymış
files altyapı maxmi v3.6 dır altyapı komple sorunludur sadece göz boyama bir filestir 250 tl verecek olan insanada millet nederse artık bilemem, sahibi benim ve yakında alt yapı sorunlarını çözüp paylaşıcam filesi.....NOKTA
senin filesın mı sorunlu dediğin ch düşme problemleri vardı giderdim bi kaç eklenti demişsin doktara gitmeni tavsiye ederim seni reelde bi * baban alkışlar

Güncel skytech denen ______ en eski buglu versionu satmaya ve paylaşmaya kalkacak aldırış etmeyin :)

Eski version blackdragonx61 ve skytech63 e aittir ve kendi filesine buglu diyiyorsun ve insanlara buglu haliyle satiyorsun hic is ahlaki kalmamis ya :( Ben seni tanimiyorum veya bir derdim yok ama baska insanlarida kandirma diye...
(eger bilmedimiz veya yanlisimiz varsa affola)

Son düzenleme:
Eski version blackdragonx61 ve skytech63 e aittir ve kendi filesine buglu diyiyorsun ve insanlara buglu haliyle satiyorsun hic is ahlaki kalmamis ya :( Ben seni tanimiyorum veya bir derdim yok ama baska insanlarida kandirma diye...
(eger bilmedimiz veya yanlisimiz varsa affola)
kardeşim belirttim ch düşmesi var diye şimdikinde fixledim, satın aldığın kişide söyledi zaten. Benle bir ticaretin gerçekleşmedi buglu filesı ben satmadım zaten benle muhatab olma muhatabın satın aldığın kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri