Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
KONUYU TEKRARDAN AÇMAK İSTEDİM VE SİZE YENİ HİLE ENGEL SİSTEMİNİ PAYLAŞIYORUM
ÖNCELİKLE ENGELLEDİĞİ HİLE TÜRLERİ VE ÖZELLİKLERİNİ PAYLAŞIYORUM
Kod:-Hooksense -Anti cmd -Hookpatcher -Memory change detection -Anti auto inject -File mapping (Sanal dosya ilişkilendirmesi) -Readprocessmemory hook -16 byte hex + entrypoint -Geliştirilmiş hafıza -Değişken tittle ve classlara karşı önlemler! -Pong ve reporttan bağımsız Client-Game ilişkilendirmesi -.mix ,flt,asi,m3d, .py dosyaları engelli! -Bypasslar için ekstra önlemler alındı. -Fonksiyonların %70 kadarı yeniden yazıldı. -Anti terminate, suspend, kill -Anti dll injection(ldrloaddll)MD5 Scan (file scan) -Memory'e içeriden erişim sağlayan programların memory'e yazması engellendi. -Yapılacak olası hook bypasslarına karşı %100 olarak önlem alındı. -Memory'de ki stringler encrypt edildi. -Tarama modülleri en az cpu harcayacak biçimde kodlandı. -ProDamage Tarzı Hileler Tamamiyle Engellendi. -Dosya adı tarama -Inline Hook ile HackShield Fonksiyonları Koruma Altına Alındı. -Writeprocessmemory hook -Anti inject(VirtualAllocEx) -Anti inject(VirtualAlloc) -Class & Tittle Fonksiyonları Tekrar Düzenlendi. -Yeni Şifreleme Ve Lisans Sistemi Getirildi. -Pack Tabanlı Hileler Tamamiyle Engellendi. -Anti debugger tricks(IsDbgPresentPrefixCheck,CheckDbgPresentClos eHandle,Int2DCheck) -Self-Defence Kısmındaki Fonksiyonlar Daha Az Cpu Harcayacak Şekilde Kodlandı. -Memry de imajı yeniden boyutlandırma -Framework istemez -Yeni anti debugger tricks -Sorun Çıkaran Tarama Fonksiyonlarından Bazıları Kaldırıldı. -Anti inject(OpenProcess) -Anti dump -Visual studio 2008 ile derlendi -Suspend detection -Mevcut bilinen tüm bypasslar fixlendi. -Anti sandbox -7x-8x-DC-Wallhack-Efsun botu gibi hileler engelli! -Title tarama -Cpu overclock detector -Createremotethread hook -Anti suspend ek önlem -Openprocess hook -Zperform hook -Anti load libary calls -Anti speed hack -Anti windbg -Anti hidetoolz -Hide thread from debugger -Self debugging -Anti filemon,regmon,procmon -Anti emülatörAnti inject(LoadLibary) -Class tarama -Bad Word(String) tarama -Black list dll inject tarama -Debugger kontrol -Memory de pe header temizleme -Debugger anti attach -Anti inject(Ldrload) -Anti virtual pc & vmware
ÖNEMLİ NOT: SİZE %100 HİLE ENGELİ SAĞLAR DİYE BİRŞEY DEMİYORUM. HİLE BİLGİSİ YADA BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLMAYANLAR İÇİN %100 KORUMA GİBİ BİRŞEY, AMA !!!! HİLE ENGELİNİ KIRIP GİRENLER İÇİN BİRŞEY DİYEMEM !!!!
BU SEFER HİLEYE GÖRSEL EKLEMEDİM (GÖRSELDEM KASTIM AÇILAN REKLAM GİBİ)
ÇALIŞTIĞINA DAİR KANIT 1-)
ÇALIŞTIĞINA DAİR KANIT 2-)
EKLEYEMEYEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN VİDEOLU ANLATIM
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Stud_Pe yi bulamayan arkadaşlarımız sitesinden indirebilirlerLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(resmi site olduğu için virüstotal eklemedim)
BU ARADA KİMSENİN HAKKI BENDE KALMASIN ZacqooLeaven' den bir alıntım vardır
Kötü yorumlarınız size kalsın
Oyun Kapanırken birde uyarı verse ne güzel olurmus. Bunu yapma şansınız var mı?
Ayrıca gayet basarılı olmus
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)