Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ejderha Tanrıları ve mor,yeşil iksir,şebnem envanter silinmesi

sonertr

Level 2
Üye
Konular
8
Online süresi
2g 61517s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
Başarım Puanı
87
TM Yaşı
17 Yıl 26 Gün
MmoLira
433
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar serverımde dun aksam quest bölümüne sebnem yüzüğü questi attım sonra onu putty den aktif ettim.İçerisinde ejderha tanrıları şebnem kritik delici hepsi olduğu yazıyordu oyunda etkileri sadece kritik delici ve büyü savunması gözükebiliyodu ejderha tanrıları etkileri gözükmüyordu sol yukarıda üstte ki yerde bende dün onu direkt quest kısmına girip sildim ve reboot attım yüzük halen etki veriyor.ve ben bunu başlangıçta ejderha tanrı kritik delici şebnemler vs vs hepsinin içinde olacağı tek seferlik kalıcı etki verilecek şekilde bi kaç konuyu araştırdım.Belirli kodları logine girip give_basic_weapon_start adlı dosyada hepsinin içinde bulunduğu başlangıçta verilmesi gereken şebnemi falan ayarladım fakat etkiler işlemedi rebootta atmama rağmen şuan en büyük sorunum userlerin yeşil iksiri mor iksiri envanterlerinden ışınlanınca yada karakter atınca çıkıp girince siliniyor.Ben başlangıçta sorunsuz şebnemleri ve ejderha tanrı özelliklerini ve kritik delici isabet özelliklerini kalıcı vermek istiyorum.Ve sol üst kısımda ejderha tanrı özelliklerinin çıkmasını istiyorum tüm bunları nasıl yapabilirim veya hazırı varsa yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim çok uzun bir yazı oldu.

Bakın Bu Sistemi Yapmak İçin Locale_de yada Locale_tr hangisini kullanıyorsanız açıp item_proto açıp ÖRN : 39019 Aratıp Yan Tarafına Kayıp value3 diye bi kısım olması gerek oraya kaç sn sonra gitsin sn girmeniz gerekcek ben 2000 gün yaptım siz yapmak için 172800000 yazıp sonra editleyip packın içine atın sonra navicat danda aynı işlemi yapıp reboot atınız saten oyun başlangıncında 39019 1 tn verirsiniz 1 kere bastında 2000 gün özelliği verir.

benim sorunum şu hocam
E89Gog.jpg

ışınlanadan önceki sol üstleri bakarsanız
ışınlanıncaki halini atiyorum şimdi

j3b0kW.jpg

ışınlanınca basılan herşe siliniyor.

benm sorunum bu

yardımcı olrmsnz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri