- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili Turkmmo takipçileri, bu gün sizlere elimden geldiğince ve kendi tecrübelerimi de işin içine katarak bir kaç öneri sunmak istiyorum.
Öncelikle editli sunucu demek para karşılığı özel itemlerin satıldığı sunucu demektir.
Şaman karakteri için editli sunucularda editsiz sunucularda da olduğu gibi olmazsa olmaz efsunlar var.
Efsun işlevi aynı değişen hiçbir şey yok, sadece oranlar farklı.
Zeka;
Karakterimizin damagelerini artırır ek olarak iyileştirmeci şamanlarda can basma yeteneğinde ne kadar can basılacağına da etki eder.
Eşyalarımızda, hepsinde kesinlikle zeka olmazsa olmazımız olmalı.
Büyü hızı;
Editli sunucularda büyü savunması tam olabileceği için bana göre eşyaların olmazsa olmazlarından birisi de büyü hızı.
Büyü Dayanıklılığı 100 olan birine malesef damage atılmyacağı için kritik gibi efsunlardan bazı eşyalarda vazgeçip büyü hızına yönelmelisiniz.
İyileştirmeci bir şaman karakteri ile 3 4 saniyede can basarak hayatta diğer oyunculara göre daha fazla kalabilirsiniz.
Eğer ejderha gücünden vaz geçemiyorum ben diyorsanız da kritik be büyü hızını dengelemelisiniz.
Zehirleme Değişimi;
Sadece silahımızda olması kafi, zehirlemeye yetecektir karşıdaki oyuncuyu.
Kritik;
Büyü Dayanıklılığı 100 olan bir sunucuda skill işlemyeceği için kritiğin bir anlamı olmayacaktır. Ejderha gücü yetenekleri ile karşı karakteri yakarak can eksiltmek istiyorsanız büyü hızı ile yarı yarıya dengelemenizi öneririm.
Kılıç;
Kılıç savunması 100 olana kadar itemlere eklemelisiniz bunu yaparken enerji basacağınızı da aklınızdan çıkarmayın tam 100 olması damage yemenizi engeller.
Çiftel;
Çiftel savunması 100 olana kadar itemlere eklemelisiniz bunu yaparken enerji basacağınızı da aklınızdan çıkarmayın tam 100 olması damage yemenizi engeller.
Bıçak; (Ninja savunması)
Bıçak&Ninja savunması 100 olana kadar itemlere eklemelisiniz bunu yaparken enerji basacağınızı da aklınızdan çıkarmayın tam 100 olması damage yemenizi engeller.
Ek olarak bıçak yerine ninja savunması koyar iseniz hem ok savunmasında yardımcı olacaktır hem de yeni eklenen ninja okcularının 6. skillerinde yardımcı olacaktır. (Tercihim Ninja)
Blok;
Blok zırha eklenecek taş ile ve Beta kasktan gelecek özellikler ile hesaplanarak 100 e tamamlanmalı, aksi taktirde full atak bir karakterden düz olarak tek yemeniz mümkün

Umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğiniz sorularınızı iletebilirsiniz.
Son düzenleme: