- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam Zulanın cesur savaşçıları!
Gün geçtikçe oyuncu sayısı daha da çok artan Zulaya katılmak için yapmanız gerekenlerden birisi oyuna kayıt olmak. Hadi gelin nasıl kayıt olabileceğimize birlikte bakalım.
1. Siteye Giriş;
Öncelikle
2. Kayıt Formunu Doldurma;
Kayıt formunu doğru ve eksiksiz doldurmamız gerekmekte. Kullanıcı Adı, Forum Adı, Şifre kısımlarını dikkatlice ve doğru bir şekilde dolduralım. Formu doldurduktan sonra, Kullanıcı Sözleşmesini Okudum ve Kabul Ediyorum ve Davranış Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum seçeneklerini işaretleyerek, Hesabımı Oluştur butonuna tıklamanız gerekmektedir.
3. Üyelik Doğrulama Kısmı;
Üyeliğimiz başarıyla oluştu. Şimdi E-Postamıza gelen bağlantı ile hesabımızı doğruladığımız takdirde, hesabımıza 50.000 Zula Parası hediye edilecek.
Zorlu mücadelemize hoş geldiniz! Haydi, gelin birlikte savaşalım!
Gün geçtikçe oyuncu sayısı daha da çok artan Zulaya katılmak için yapmanız gerekenlerden birisi oyuna kayıt olmak. Hadi gelin nasıl kayıt olabileceğimize birlikte bakalım.
1. Siteye Giriş;
Öncelikle
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresine giriş yaparak Ücretsiz Kayıt Ol! butonuna tıklayalım ve kayıt formuna erişelim.
2. Kayıt Formunu Doldurma;
Kayıt formunu doğru ve eksiksiz doldurmamız gerekmekte. Kullanıcı Adı, Forum Adı, Şifre kısımlarını dikkatlice ve doğru bir şekilde dolduralım. Formu doldurduktan sonra, Kullanıcı Sözleşmesini Okudum ve Kabul Ediyorum ve Davranış Kurallarını Okudum ve Kabul Ediyorum seçeneklerini işaretleyerek, Hesabımı Oluştur butonuna tıklamanız gerekmektedir.
3. Üyelik Doğrulama Kısmı;
Üyeliğimiz başarıyla oluştu. Şimdi E-Postamıza gelen bağlantı ile hesabımızı doğruladığımız takdirde, hesabımıza 50.000 Zula Parası hediye edilecek.
Zorlu mücadelemize hoş geldiniz! Haydi, gelin birlikte savaşalım!