Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar VPS server var elimde ancak server files aradığımı bulamadım. Sevdiklerimde ücretli. Bende bu yönteme başvurdum.
- 65 başlangıç-250 bitiş.
- Betalı kraliyetli.
- 85 90lv metinlerinden hırsız eldiveni ve tec yüzüğü düşecek.
- Efsun botu/ Bağırmada pm atma lv gösterme diffleri olacak. İç görü küresi gerekmeyecek.
Hanedan MT2 server filesi gibi olacak. Bu özelliklere yakınsa belki kabule derim bana ulaşın. Kurmayı biliyorum.
Makine özellikleri:
1GB VDS. Bu özellik artırılacaktır. Server files gelirse ve SV ilgi görürse.
Server files sahibi:
GM liği aldıktan sonra bana artistlik yapmayacak. Her ne olursa olsun alttan alırım ancak anlaşamayacak durumuna gelirsek koşulsuz şartsız GM liğini alırım.
Edit satışları olursa satışlardan pay alacak. Ay sonu karı %20 alabilir. Website hosting sahibi (oda GM) %10 alacak. %25 de ben alacağım. Kalan %45 Makineye gidecek.
Son olarak piyasada ücretsiz filesleri bana yollamayın. Hepsini biliyorum arkadaşlar alayını biliyorum tam 1 ay boyunda 20 files kurdum sildim diğerlerinide beğenmedim 1 ay boyunca araştırdım. Boşuna uğraşmayın yani.
- 65 başlangıç-250 bitiş.
- Betalı kraliyetli.
- 85 90lv metinlerinden hırsız eldiveni ve tec yüzüğü düşecek.
- Efsun botu/ Bağırmada pm atma lv gösterme diffleri olacak. İç görü küresi gerekmeyecek.
Hanedan MT2 server filesi gibi olacak. Bu özelliklere yakınsa belki kabule derim bana ulaşın. Kurmayı biliyorum.
Makine özellikleri:
1GB VDS. Bu özellik artırılacaktır. Server files gelirse ve SV ilgi görürse.
Server files sahibi:
GM liği aldıktan sonra bana artistlik yapmayacak. Her ne olursa olsun alttan alırım ancak anlaşamayacak durumuna gelirsek koşulsuz şartsız GM liğini alırım.
Edit satışları olursa satışlardan pay alacak. Ay sonu karı %20 alabilir. Website hosting sahibi (oda GM) %10 alacak. %25 de ben alacağım. Kalan %45 Makineye gidecek.
Son olarak piyasada ücretsiz filesleri bana yollamayın. Hepsini biliyorum arkadaşlar alayını biliyorum tam 1 ay boyunda 20 files kurdum sildim diğerlerinide beğenmedim 1 ay boyunca araştırdım. Boşuna uğraşmayın yani.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!
Konunuzu 12 Saat içerisinde yukarıdaki şablona uygun şekilde düzenleyiniz.
Ön eklemesi için bildirildi.
Konunuzu 12 Saat içerisinde yukarıdaki şablona uygun şekilde düzenleyiniz.
Ön eklemesi için bildirildi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)