Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

iOS 9 Diğer iOS'lardan Çok Daha Hızlı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 148

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ios-9-diger-ios-lardan-cok-daha-hizli-705x290.jpg

Apple'ın yeni işletim sistemi sürümü 9, geçtiğimiz ay kullanıcılara sunulmuştu. Apple'ın yeni iOS 9 işletim sistemine ilişkin bilgilere göre, şu an ve iPad'leri kapsayan eko sisteminin yüzde 61'i yeni işletim sistemini kullanıyor. Bu rakam geçtiğimiz 5 Ekim tarihinde yüzde 57 civarındaydı. iOS 9'un 16 Eylül tarihinde kullanıcılara sunulmasını takip eden 4 gün içinde iPhone ve kullanıcılarının yüzde 50'si yeni işletim sistemine geçiş yapmışlardı. Bu da şu ana kadar yayınlanan iOS güncellemeleri arasında en hızlıadaptasyon süresi demek.

728(4).jpg

Diğer yandan teknik sorunlar bakımından da iOS 8'e göre daha başarılı olan iOS 9, eski güncellemeye göre daha az kusurla kullanıcılarına uğraştırdı. Elbette halen işletim sistemine güncelleme gelmeye devam ediyor. 9.0.1 ve 9.0.2 güncellemeleriyle bazı eksiklikler giderilmişti. Henüz yayınlanan 9.1 sürümüyle de bazı yenilikler işletim sistemine eklendi. Yeni güncellemede en dikkat çeken detaylar arasında elbette eklenen yeni emojiler var. iOS 9yayınlayacağı herbir güncelleme ile bir önceki versiyonlarına göre oldukça hızlı olabileceğini kanıtlamış oldu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri