Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Sihir bitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cix12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fft1mm1122889.jpg

.. Ve Galatasaray`da sihir resmen bitti. Kewell, Keita, Elano, Baros gibi dünya yıldızlarına Sarı-Kırmızılı formayı giydiren Haldun Üstünel, fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek bir süre önce Futbol AŞ`deki görevinden istifa etmişti. İstifanın altındaki nedenin ise, Üstünel`in ısrarla istemesine rağmen Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan`ın Futbol AŞ`ye getirilmemesi olduğu iddia edilmişti. Başkan`ın kendisini ikna etmesi beklenirken, ne Polat, ne de Üstünel yapıcı bir adım atmadı. Yaklaşık 10 gün önce konuyla ilgili FANATİK`e çok özel açıklamalarda bulunan Adnan Polat`ın, “Üzerinde konuşmamız gereken çok konu var. Ancak biz, bir aydır Haldun Üstünel meselesiyle uğraşıyoruz. Kimsenin peşinden koşacak halim yok“ şeklindeki açıklamaları ipleri kopardı.

Eşkinat asil üye oldu
Polat`ın sözlerine çok içerlediği öğrenilen Üstünel, dün gerçekleştiren yönetim kurulu toplantısında Futbol AŞ`nin ardından başkan yardımcılığını da bıraktığını açıkladı, yönetim kurulundan da istifa etti. Üstünel`in yerine ise yedek üyelerden en çok oyu bulunan Vedat Eşkinat, başkan yardımcılığı görevine getirildi. İkinci Başkan Mehmet Helvacı istifayla ilgili olarak, “Kulübe katkıları tartışmasız olan arkadaşımızın kararı bizi üzmüştür. Kendisine teşekkür eder, üzülerek istifasını kabul ettiğimizi bildiririz“ dedi.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri