HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuyu boşuna açmışsınız. Çünkü packlerin çalışması için Braves2 klasörü ve bazı libler gerekli. Bunlarda konuda olmadığı için kimse çalıştıramayacaktır. Çalıştıramayacakları çok iyi oluyor, çünkü bu sistemlerin hepsi bir emek bence.
1-cisi unpack edilen packlar kullanmak için değil,içinden gerekli şeyler çıkarmak için un edilir
2-cisi sistemlerin emeğinden bahsedip sistem çıkarıp hp görmeyi paylaşan başkasıydı dimi
Moderatör tarafında düzenlendi:
1-cisi unpack edilen packlar kullanmak için değil,içinden gerekli şeyler çıkarmak için un edilir
2-cisi sistemlerin emeğinden bahsedip sistem çıkarıp hp görmeyi paylaşan başkasıydı dimi
Sistemi çıkarmadım elimde mevcuttu ve paylaştım. İçinden gerekli şeyler çıkarmak için "unpack" edilir diyorsun ya. Örneğin ben liblerle ve ya klasörlerle alakası olan bir sistemi çıkaracağım o nasıl çıkacak :smile: Buna da cevap istiyorum, her şeye cevap veriyorsun ya bilgili adam

çocuk onu banamı soryon o senin uzmanlık alanın herkeze yağ çekiyosunya bişiler koparmak için bişiler çalmak içinSistemi çıkarmadım elimde mevcuttu ve paylaştım. İçinden gerekli şeyler çıkarmak için "unpack" edilir diyorsun ya. Örneğin ben liblerle ve ya klasörlerle alakası olan bir sistemi çıkaracağım o nasıl çıkacak :smile: Buna da cevap istiyorum, her şeye cevap veriyorsun ya bilgili adam![]()
liblileride bi zahmet braves2 full packını indir gogleden
çocuk onu banamı soryon o senin uzmanlık alanın herkeze yağ çekiyosunya bişiler koparmak için bişiler çalmak için
liblileride bi zahmet braves2 full packını indir gogleden
Kimseye ne yalakalık yaptım ne de bir şey istedim. Kafanızdan uydurmayın, kendi işine bak hadi bilgili adam

skypeden demirgame filesini isteyen başkasımıydı
Demirgame filesimi güldürme, 34k filesi ne yapayım

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)