tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Braves2 unpack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilitlemedik değil kilitleyemediniz bi dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor braves2 ekibinden ayrıldım diyonuz birlikte çalışmıyoruz diyosunuz görünen köy klavuz istemez ekipman değiştirmeye c++ diye yalan söyleyip yan hesaplar açarak asD:asdças.ç diye çocukca gülmeyi,küfretmeyi bıraktından sonra sen adam statüsüne girebilirsin önce kendi adamlığına bak sonra başkalarını eleştir.

Bu arada o senin attığında çalışmıyor abisi onuda hatırlatıyım dedim zaten biliyorsun milleti farklı düşünmeye ikna etmek için atıyorsun :) Şimdi eğer diyiceksen sen yapamazsın v.s onun içinde youtube kanalıma bakmanı öneriyorum ve daha videosunu almadığım eklentilerde var bolca sende biliyorsun ve bundan dolayı sinir olup bir zarar verme çabalarına giriyorsun :)

Kusra bakmada sen ve senin gibiler yüzünden zor oldu server açıp birşeyler yapmam birde zuhahha diye dalga geçiyorsun , tecrübenden utan.

Konuyu boşuna açmışsınız. Çünkü packlerin çalışması için Braves2 klasörü ve bazı libler gerekli. Bunlarda konuda olmadığı için kimse çalıştıramayacaktır. Çalıştıramayacakları çok iyi oluyor, çünkü bu sistemlerin hepsi bir emek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri