HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kilitlemedik değil kilitleyemediniz bi dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor braves2 ekibinden ayrıldım diyonuz birlikte çalışmıyoruz diyosunuz görünen köy klavuz istemez ekipman değiştirmeye c++ diye yalan söyleyip yan hesaplar açarak asD:asdças.ç diye çocukca gülmeyi,küfretmeyi bıraktından sonra sen adam statüsüne girebilirsin önce kendi adamlığına bak sonra başkalarını eleştir.
kimse kimsenin emeğine saygı duymuyor belli (meyve veren ağacı taşlarlar). tüm amacınız prim, sadece biz sadece ben sadece bizler .
Son düzenleme:
kimse kimsenin emeğine saygı duymuyor belli (meyve veren ağacı taşlarlar). amacınız prim. sadece biz sadece ben sadece bizler .
Zaten bunun gibi kendini beğenmişler sayesinde o kadar emeğine sadık insanlar forumu bıraktılar onlar sırf biz birşeylerden faydalanım diye paylaşım yapıyorlardı ama bunun gibiler ne yapıyor ? çok yazık...
Kilitlemedik değil kilitleyemediniz bi dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor braves2 ekibinden ayrıldım diyonuz birlikte çalışmıyoruz diyosunuz görünen köy klavuz istemez ekipman değiştirmeye c++ diye yalan söyleyip yan hesaplar açarak asD:asdças.ç diye çocukca gülmeyi,küfretmeyi bıraktından sonra sen adam statüsüne girebilirsin önce kendi adamlığına bak sonra başkalarını eleştir.
Sen her bulduğun şeye Author(Yazan) : Vectors yazmaya devam edebilirsin.
Kilitleyemediğiniz demişsin bu arada sana gülüyorum ve bir önceki postuma bakmanı öneriyorum Bonus : İşsiz güçsüz 24 saat bilgisayar başında duran birisisin senden adamlık kelimesini anlamanı ummuyorum ileride bi güneş yüzü görürsen o bilgisayarı bırakıp dışarıda biraz vakit geçirirsen etrafındaki insanlardan pay biçebilirsin ben linkimi attım. Ekipten ayrılmıştık evet sonra yapmamız gereken işleri yapıp geriye döndük herkes senin gibi değilki 24 saat pc başında dursun paralar gelsin.
Zaten bunun gibi kendini beğenmişler sayesinde o kadar emeğine sadık insanlar forumu bıraktılar onlar sırf biz birşeylerden faydalanım diye paylaşım yapıyorlardı ama bunun gibiler ne yapıyor ? çok yazık...
Biz zaten font değiştirme v.s paylaştık gerçi basit eklentiler ama zaten ara ara paylaşımlar yapıyorduk ama insanlar böyle işte
Söylemeyi unuttum benim videosunu yüklediğim sistem sadece bana ait ve alakası yok bütün kayıtları - Title hızlı ekipman penceresindeki eşyaları v.s Gameye paket göndererek kayıt ettirir çekerkende Game -> Client paketi ile yollanarak Kayıt edilen değerler çekilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)