HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kilitlemedik değil kilitleyemediniz bi dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyor braves2 ekibinden ayrıldım diyonuz birlikte çalışmıyoruz diyosunuz görünen köy klavuz istemez ekipman değiştirmeye c++ diye yalan söyleyip yan hesaplar açarak asD:asdças.ç diye çocukca gülmeyi,küfretmeyi bıraktından sonra sen adam statüsüne girebilirsin önce kendi adamlığına bak sonra başkalarını eleştir.Yabancılar birbirlerine destek oluyor bizde kendi insanımız zarar vermeye çalışmaz düşüncesiyle kilitlemedik sonra kilitleme kararı aldık rina 500tl ye kilitleyeceğini ve packleri ona atmamız gerektiğini söyledi baş hırsız kendisi ona attıktan sonra herkeste olucak sonrasındada kendi kilidimizi oluşturmaya başladık fakat daha bitmeden oyunu açtık insanımıza güvendiğimizden sonuç budur. Hiçbir zaman bu insanların adam statüsüne ulaşabiliceklerini sanmıyorum ve isteyen istediğini kullanabilir siz onları eklemeye çalışırken biz işimizi sevgiyle yapmaya devam edeceğiz ayrıca biraz göz gezdirdiyseniz hiç bir sistemin sadece python taraflı olmadığını anlarsınız saygılarımızla Braves2 geliştiricileri Rideas, Reonas
unpack etmek de değil marifet ondan daha iyi sistemler yapmak önemli olan.Bu şekilde ilerliyemezsiniz.
çünkü saltanatı açmayı bilmiyor bi kere tm mı .s (şimdi gaza gelir ss alır tedbirimi alayım (güncel packı paylaşsana) xd)Saltanatıda paylaşsana![]()
Forumu bırakmadım ben paylaşımı bıraktım arada bir paylaşırsam paylaşırım dahası olmazforuma dondunmu ?

Forumu bırakmadım ben paylaşımı bıraktım arada bir paylaşırsam paylaşırım dahası olmaz![]()
Ya sana Zahmet Olmassa Saltanatın Packlarınıda Paylaşabilirimisin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)