Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İçerik tehlikeli bulunduğu için kapatıldı.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Böyle birşeyin çalışması için bu kodların herkesde olması gerek 600 kişinin pcsini kapatmış helal olsun krdş
ne milasmış a*
Server açarken bu komutları ekleyimde can baranı oyuna davet ediyim bi pmde tüm projelerini silerim...
dediğin gibiyse lonca ws falan duman olur hatta zevkine girer yaparım o dereceMerhabalar.
Metin2'yi bıraktığım için açıklamak istedim bundan sonra artık bir pvp'ye girerken düşünmeniz lazım
Yani tehlikedesiniz her türlü.
Whisper: Fısıldama yani packet ismini kendiniz belirleyeceksiniz yani bir text o texti karşı tarafın pm(fısıldama) yerine yazdığınız da isterseniz karşı tarafın bilgisayarını kapatabileceksiniz ve daha fazlası os(operating system) taraflı.
game.py aratın:
def OnRecvWhisper(self,mode,name,line):
Ekleyin:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Pc kapat işlemidir karşı tarafın bilgisayarını kapatabilirsiniz.
Ekleyin:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Client kapat işlemidir karşı tarafın clientini kapatabilirsiniz.
Bu yollar ile daha fazlasını yapabilirsiniz isterseniz karşı tarafın dosyalarını silebilirsiniz ve daha fazlasını siz düşünün tehlikeninmac hwid ipnizi ya da daha fazlasını çekebilirler bilgilerinizi ya da.
Gerçi anlatmak istemezdim ama zaten uygulayanda görmedim pek bir kaç pvp dışında ticaret hilesi ya da daha fazlası yapılabilir bu packet ile karşı oyuncuya istediginizi yaptırabilirsiniz.
Nasıl çalışır diyor iseniz karşı tarafın fısıldamasına:
pckapat
clientkapat
bunları yazdığınızda farkedeceksiniz zaten
Daha fazlasını anlatmak istemedim çünkü tehlike gerçekten ona göre girersiniz artık metin2 private sunucularına ben girmeyi bırakalı baya oldu gerçekten 3-4 yıl kadar öğrendikten sonra bazılarınız anlamayacak belki yine de söylemek istedim.
600 kişilik bir oyundaki herkesin bilgisayarını kapattım zevkli oldu cidden denemelik amaçlıdediğin gibiyse lonca ws falan duman olur hatta zevkine girer yaparım o derece
ona göre girsin artık bence herkes işletim sistemini silebilirlermi pek fikrim yok tabii tehlike kısacası.
Son düzenleme:
Ah daha neler yapılır bi bilsendediğin gibiyse lonca ws falan duman olur hatta zevkine girer yaparım o derece
Çok büyük işlemler yapılamaz bu yöntemle ama işletim sistemi gibi bazı tehlikeli şeyler yapılabilir, tabi bunun uygulanması için herkezde aynı pack olmalı bu durumda pvp sahipleri istediğini yaptırabilirler ama çokda tehlikeli durum sayılmaz bence 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)