noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Private Serverde Devrim Yaşatmış KraL Geri Döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WouKeeNTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 946

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lan Siz Daha OrjinaL Metin2 DB Si Gormemis ve Daha Rain DB sinde Sw Kuranlardan ve daha gm kodunu bilmeyipde panelden banlayan insanlarsınız yaşım 14 ama zekam büyük :) lan sbs de bile tam 500 cakan insanım allahın saf kulları benle boy ölçülecek birisi gelsin teke tek server kurma yarışmasına katılsın ben o pwp yarısmasına katılsam nickimin eskiden ibnelik yaptıgından kazanmam ama pwp de en cok oyu alıp konusu kilitlenenlerden birisiyim bu forumda hak verdigim isimler:

Admin
HaRBiY
ßao
CrazyTurq

Cunki Sadece bu isimler benim pwp lerim 1 no ise benim bilgim sıralama şöledir

1: trojen
2: admin

......

Lan Siz Daha OrjinaL Metin2 DB Si Gormemis ve Daha Rain DB sinde Sw Kuranlardan ve daha gm kodunu bilmeyipde panelden banlayan insanlarsınız yaşım 14 ama zekam büyük :) lan sbs de bile tam 500 cakan insanım allahın saf kulları benle boy ölçülecek birisi gelsin teke tek server kurma yarışmasına katılsın ben o pwp yarısmasına katılsam nickimin eskiden ibnelik yaptıgından kazanmam ama pwp de en cok oyu alıp konusu kilitlenenlerden birisiyim bu forumda hak verdigim isimler:

Admin
HaRBiY
ßao
CrazyTurq

Cunki Sadece bu isimler benim pwp lerim 1 no ise benim bilgim sıralama şöledir

1: trojen
2: admin

......

tamam trojen sizin köy daha büyük hatta sizin köyden metro geçiyo biliyoruz seni trojen sen daha dün hamacili server kuramazken formda heryerde sorarken biz dedicated server kuryoduk okmu herkes senin ne kadar ylaancı nasıl biri olduğunu biliyor senle her türlü konuda hertürlü şeyde yarışım hibçir şekilde farketmez

tamam trojen sizin köy daha büyük hatta sizin köyden metro geçiyo biliyoruz seni trojen sen daha dün hamacili server kuramazken formda heryerde sorarken biz dedicated server kuryoduk okmu herkes senin ne kadar ylaancı nasıl biri olduğunu biliyor senle her türlü konuda hertürlü şeyde yarışım hibçir şekilde farketmez

Ben Sadece senin gibi pwp fakirine gülüyorum biliyormusn:m08: pwp de bnden ii belki %40 derece ii olabilirsin ama :m08: gülmekten soluyemiyorumki :D adil sen beni tanımadınki sadece eski mesajlarımı okuyarak :D bni yargılıyorsun zuhahaha :D costur abicim :D gülmekten yerlere yatıyorum suan :D

Ben Sadece senin gibi pwp fakirine gülüyorum biliyormusn:m08: pwp de bnden ii belki %40 derece ii olabilirsin ama :m08: gülmekten soluyemiyorumki :D adil sen beni tanımadınki sadece eski mesajlarımı okuyarak :D bni yargılıyorsun zuhahaha :D costur abicim :D gülmekten yerlere yatıyorum suan :D

senin burda eski mesajlarını yayınlayıp seni 800 bin kişinin içinde rezil ederdimde etmiyorum boşver :D hala gülüyorum sadece sana kramp girdi karnıma gülmekten nese neticeye gelelim bazı özelliklerin var doğruıdur biz taktık onuda sana seni her seferinde banlamamıza rahmen modemi resetleyip yine geldin yine banladık nasıl post kasışın varsa yarım saatte 500 mesaj falan yapıyodun sana mmomt2 oynaynalar uzaylı lakabını taktı güzel lakap ;) birfz daha kendini met edersen eski mesajlarını göstercem emrak etme :D herkesde gülcek sana :l03::l03: ayrıca 2. si niye hala ölmedin bir türlü çözemedik :D :m08::m08::l03::l03::l04::l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri