noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Keith Sura Vs. Turnuvası.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Skyguard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 564
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skyguard

Level 3
TM Üye
Konular
11
Online süresi
6m 3s
Reaksiyon Skoru
65
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Elym2 Oyunculari;

Aylardır yönetimin düzenlemesini beklediğimiz sura vs. turnuvasini kendim düzenlemeye karar verdim.

Vs. turnuvasi sadece sura karakterler için geçerlidir.Katilim ücreti 10 T olup Ödül, biriktirilen tüm para olarak verilecektir yani ne kadar çok katılım olursa ödül o kadar büyüyecektir bunun yani sira serverin en saglam suralari sırası ile belli olacaktir.

Turnuvadan çekilmek istiyen oyuncu kura cekiminden önce cekilirse parasi iade edilir , kura cekiminden sonra cekilirse parasi iade edilmez.

KURALLAR;

MADDE 1:Vsler örümcek zindani - çöl bölgesinde yapilacaktir.

MADDE 2:Vsler potsuz atilacaktir.Pot kullanımı kesinlikle yasaktir.Pot kullanan oyuncu hakem tarafından 1 uyarı alır ve aldığı uyarida atilan o eli mağlup sayılır. 2. Defa teklarlarsa vs yi hükmen kaybeder.
Not:Sıkıntı yasanmamasi icin hazirlik sirasinda oto pot yerine düz pot kullanmaniz önerilir.

MADDE 3: Vs. esnasında rakibinin kılıç skillerinden kaçan oyuncu hakem tarafından 1 uyari alir , alinan uyarida o el mağlup sayılmaz ama 2. Defa tekrarlarsa vs yi hükmen kaybeder .

MADDE 4:Kura işlemi internet sitesinden yapılacaktır ve itiraz kesinlikle kabul edilmeyecektir.

MADDE 5:Vs. Günü (Bizim sunacagimiz gün secenekleri) ve saati vs yi aticak kişiler arasinda belirlenir ve bize söylenir. Vs. saatine 20 dk geç kalan sura hükmen mağlup sayılır. 2 tarafta geç kalırsa vs ertelenir.

MADDE 6:Vs. başladıktan sonra item alışverişi(pot hariç,potlar hakem tarafindan yere atilarak verilecektir) kesinlikle yasaktır.Yapan kisiler hükmen mağlup sayilir.

MADDE 7:Vs. sırasında dışardan müdahale edilirse vs durur ve o elin galibi hakem tarafindan seçilir.Mudahale olursa mudaheleden sonra seyircisiz(Hp ciler ve Hakem hariç) bir mekana geçilir orada devam edilir.

MADDE 8:Vs. atan oyuncularin birinin pc'si kalabalikta lag olusturuyorsa ve hakem kabul ederse seyircisiz(Hp ciler ve hakem haric) bir mekanda atılır.

MADDE 9:Benim çözmem sekiyor simdi atmiyalim,Benim çözmem donuyor şimdi atmiyalim,karsidaki aslana binmesin vs vs. Gibi bahaneler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.Abarti olursa hakemin sizi hükmen mağlup sayma yetkisi vardır.

MADDE 10:Vsler 10 da biticek şekilde atılır .

MADDE 11:Vs. esnasında oyundan çıkan oyuncu o eli mağlup sayılır(hazirlik asamasinda degil ise),Max 10 dk beklenir gelmez ise hükmen mağlup sayılır.

MADDE 12: Turnuvaya bir kisi sadece 1 karekter ile katılabilir.Daha fazla karakterle katıldığı tespit edilirse diskalifiye olur.

MADDE 13:Her iki tarafta kabul ederse vs nin rövanşi yapılır. Averajlar eşitlenirse 3. Vs atilir . Rövanşlarda hakemler degisebilir.

MADDE 14:Turnuvaya katilan karakterler baska bir vs nin hakemligini yapabilir.

MADDE 15:Vs. esnasinda vs bölgesinden baska bir yere ışınlanmak hükmen mağlup edilmenize neden olur.

MADDE 16:Vsler uzaktan ,her iki tarafinda kılıç sallamasi ile baslar.

MADDE 17:Vs. aticak kişiler kendi aralarinda anlaşarak kaya bonuslu veya kaya bonussuz vs yi atabilirler.

MADDE 18:Vs. sırasında laf dalasi, dozunda oldugu sürece her hangi bir şey yapılmayacaktır dozunu aşarsa hakem tarafindan ertelenebilir ve ya iptal edilebilir.

MADDE 19:Vs. atan kisinin seti kendini ilgilendilir.Benim setim savunma o da savunma giysin gibi şeyler KESİNLİKLE dikkate alinmiyacaktir.

Sizlerinde eklemek istediği mantıklı kurarlar varsa konu altindan yazabilirsiniz.
Kurallar kura gününe kadar değişikliğe uğruyabilir.
-

NOT:Vsler hakem ya da baska birisi tarafindan video ya alınacaktır.

NOT:Katilim sayisina göre bazi kurallar değişebilir ve grup usulü bir turnuva duzenlenebilir.

NOT:Güven konusunda sıkıntı cikmiyacagini umuyorum, zaten konuyuda yonetime açık bir yerde açıyorum oyun içi pmlerden duzenlenen bir turnuva değil.Kefilim olanlarda konu altindan "Kefiliyim" diye yazarlarsa memnun olurum.

Turnuvaya katilmak istiyen oyuncular konu altından nicklerini yazıp beklemeye gecsinler.
Son Başvuru Tarihi-25.10.2015

Sorulariniz için forumdan özel mesaj, suphi.eskiocak1 skype adresinden, oyun içi Arthas nickli karekterime ve ya konu altindan mesaj atabilirsiniz.

Herkese Basarilar Diliyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu etkinliği düzenleyen arkadaşıma güven konusunda kefilim.Etkinlikteki tüm maddeler sıkıntısız işlicektir.Çok güzel bir etkinlik olucak oyundaki durgunluğu gidermeye yardımcı olabilir :)
Bu etkinliği düzenleyen arkadaşıma güven konusunda kefilim.Etkinlikteki tüm maddeler sıkıntısız işlicektir.Çok güzel bir etkinlik olucak oyundaki durgunluğu gidermeye yardımcı olabilir :)

Güzel bir organizasyon düşünmüşsün knk. Oyunu ben 1 hafta önce bırakmıştım biliyorsun. Oyuna devam eden kişiler için bir uğraş bir amaç olur bu etkinlik. Banada Whatsapp'tan çok ısrar ettiğin için katılmak isterim senin hatrına vs 'lerimi atar çıkarım sadece :) Ve surayım diye ortada gezinen arkadaşları tekrar kesip gitmek benim için büyük bir zevk olacaktır.

Arkadaşıma sonuna kadar güveniyorum ve bu işte bizzat kefiliyimdir.

- xPoSTeLeoN ( lKoMuTaN & Albertyne )

Mlsf ki buna izin veremem. Bu bir cok duruma acik bir olay olur. Ve bizim yonetmediginiz bir turnuva sistemi olamaz. Kendi aranizda eglenebilirsiniz ama os turnuvadir vs. Donerse mudale edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri