noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Forum hakkında bir şey söylemek istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devinox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm,

Dün forumda bir konu gördüm ve konuya bir yorum attım ve bilgisayardan çıktım.
Bugün girdim konu sahibi bana bir mesaj atmış ve konudaki yorumum silinmiş.

Konu linki için tıkla;

Attığı mesaj görüntüsü;

7PXXDP.png

Ben konudaki yorumumun silinmesine çok sinir oldum.
Neden mi sinir oldum ?
Bu konudaki yorumumu ben silmedim benden başka sadece "yetkili" kişiler silebilir.

Bu forum böyle devam edecek ise forumu bırakalım.
Böyle ayrımcılık olacaksa..
@admin; @peacemackers; @lanetadam;​

Son düzenleme:
Selamun aleyküm,

Dün forumda bir konu gördüm ve konuya bir yorum attım ve bilgisayardan çıktım.
Bugün girdim konu sahibi bana bir mesaj atmış ve konudaki yorumum silinmiş.

Konu linki için tıkla;

Attığı mesaj görüntüsü;

7PXXDP.png

Ben konudaki yorumumun silinmesine çok sinir oldum.
Neden mi sinir oldum ?
Bu konudaki yorumumu ben silmedim benden başka sadece "yetkili" kişiler silebilir.

Bu forum böyle devam edecek ise forumu bırakalım.
Böyle ayrımcılık olacaksa..
@admin; @peacemackers; @lanetadam;​
Hocam eğer yaptığınız yorum argo kelimeler içeriyorsa veya satış konusunu kötüleyecek, baltalıyacak bir biçimde yazılmış ise silinmesi normal birşey.

Hocam eğer yaptığınız yorum argo kelimeler içeriyorsa veya satış konusunu kötüleyecek, baltalıyacak bir biçimde yazılmış ise silinmesi normal birşey.

Yazdığım yazı bu yazıya benziyordu. "Sistemi alacak kişiler ilk önce biraz setup hakkında araştırma yapsınlar. Yapması oldukça kolay, kolay olduğunu gördüğünüzde satın almayacağınızı düşünüyorum. Konuyu baltaladığımı düşünmüyorum, bu yorum satın alacak kişilere söylenmiştir, bu yorumu yazma sebebim bu kadar kolay bir şeyi fazla ücretle satıyorsunuz."

Yazdığım yazı bu yazıya benziyordu. "Sistemi alacak kişiler ilk önce biraz setup hakkında araştırma yapsınlar. Yapması oldukça kolay, kolay olduğunu gördüğünüzde satın almayacağınızı düşünüyorum. Konuyu baltaladığımı düşünmüyorum, bu yorum satın alacak kişilere söylenmiştir, bu yorumu yazma sebebim bu kadar kolay bir şeyi fazla ücretle satıyorsunuz."
Daha önceden yorumunuzu okumadım fakat gerçekten yorum böyle ise silinmesi yanlış olmuş. Evet, bu arada haklısınız setup dosyası Visual Studio'dan 2 dk. 'da üretilebiliyor :)

Daha önceden yorumunuzu okumadım fakat gerçekten yorum böyle ise silinmesi yanlış olmuş. Evet, bu arada haklısınız setup dosyası Visual Studio'dan 2 dk. 'da üretilebiliyor :)

Moderatör gibi kişiler ile araları iyi oluyor ve istediklerini sildiriyorlar. Benim de tanıdığım moderatörler var aram iyi olan. Ama ben böyle bir şey yaptırmıyorum. Desem bile yapmazlar, çünkü benim arkadaş olduğum kişiler adaletli kişilerdir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri