HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Maxsimum kaçtır seni uyarıyorum bu son olcak yetti artık sizin gibiler yuzunden oyunuda bırakıyorum veledlerle bundan sonra daha fazla oynanmaz //
buda yaptıgın terbiyesizlik
buda yaptıgın terbiyesizlik
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyun cocuklaştı zaten gun gelcıek bu svde ınsan kalmıcak gmye kralıyetlerı koy dıyoruz tık yok tıcketlere bakılmyıor oyun gun gıttıkce batıyor ılgılenmezlerse cok insan kaybı olucak Veda perdeleri
Ve Son olarakda Edgardo kardeşm hayatında başarılar dilerim [HubRinq]
Ve Son olarakda Edgardo kardeşm hayatında başarılar dilerim [HubRinq]

eyw. kardesim saolasın oyunda basarılar gm nin en buyuk hatası generalleri kaldırmasıydı......
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ticket Atınız,Forumdan İşlem Yapılmıyor.Başkalarından Size Ne Siz Kendi Oyununuza Bakınız ?Ayriyetten,
Oyun cocuklaştı zaten gun gelcıek bu svde ınsan kalmıcak gmye kralıyetlerı koy dıyoruz tık yok tıcketlere bakılmyıor oyun gun gıttıkce batıyor ılgılenmezlerse cok insan kaybı olucak Veda perdeleri
![]()
Ve Son olarakda Edgardo kardeşm hayatında başarılar dilerim [HubRinq]![]()
Kraliyetlerin konulması Size Ne Kazandıracak Onu Anlamadım.Eskiden kraliyetler sadece markette satılıyordu.Şimdi arada birde olsa ticarete koyma eventi yapıyorlar.Zamanlarını iyi takip etmenizi öneririm
Son düzenleme:
Oyun cocuklaştı zaten gun gelcıek bu svde ınsan kalmıcak gmye kralıyetlerı koy dıyoruz tık yok tıcketlere bakılmyıor oyun gun gıttıkce batıyor ılgılenmezlerse cok insan kaybı olucak Veda perdeleri![]()
Ve Son olarakda Edgardo kardeşm hayatında başarılar dilerim [HubRinq]![]()
Destek sistemi üzerinden gönderilmiş taleplere bakılmama nedeni destek sisteminin değişim aşamasında olması bu süreç içerisinde destek sistemi pasif olacak ancak siz talep göndermeye devam edebilirsiniz sistem değişikliği tamamlandığı zaman talepler üzerinden geri dönüş sağlanır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)