Fikiri devden aldım oradaki konuda yeni quest fonksiyonu oluşturuyordu luayla fln uğraştırıyordu, sıkıntılıydı.Bende sadece c++ ile yaptım.
Char_item.cpp aratılır(2 tane var 2'sinede ekleyin):
Altına Eklenir;
Tekrar Aratılır(2 tane var 2'sinede ekleyin):
Altına Eklenir;
locale_string'e eklenir:
Kanıt:
PHP:
ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE SUCCESS)");
Altına Eklenir;
Kod:
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s"), GetName(), item->GetName(), pkNewItem->GetName());
PHP:
ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE FAIL)");
PHP:
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s"), GetName(), item->GetName());
Kod:
"Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s";"Tebrikler %s Yeni İtemin: %s -> %s";"Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s";"Maalesef itemin yandı %s Yanan Itemin: %s";
Kanıt:
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Yorumlar için teşekkürler![]()
Teşekkür edenlere rep veriyormuşsun?
Fikiri devden aldım oradaki konuda yeni quest fonksiyonu oluşturuyordu luayla fln uğraştırıyordu, sıkıntılıydı.Bende sadece c++ ile yaptım.
PHP:ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE SUCCESS)");
Altına Eklenir;
Tekrar Aratılır(2 tane var 2'sinede ekleyin):Kod:ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s"), GetName(), item->GetName(), pkNewItem->GetName());
Altına Eklenir;PHP:ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE FAIL)");
locale_string'e eklenir:PHP:ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s"), GetName(), item->GetName());
Kod:"Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s";"Tebrikler %s Yeni İtemin: %s -> %s";"Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s";"Maalesef itemin yandı %s Yanan Itemin: %s";
Kanıt:
![]()
![]()
güzel başarılı başarısız effecktinden sonra "Nesnesin Yükseltilmesi Başarıyla Tamamladın" ile "Başarısız" Yazısı Gelmiyordu Birde Duyuru İle Güzel Olmuş tesekkurler
yanlış anladınız nesnenin yükseltmesi başarıyla fln yazmyor o +basma efektini gameden ekledim pythonla alakası yok sadece alttaki chat geçiyorgüzel başarılı başarısız effecktinden sonra "Nesnesin Yükseltilmesi Başarıyla Tamamladın" ile "Başarısız" Yazısı Gelmiyordu Birde Duyuru İle Güzel Olmuş tesekkurler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)