kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

+ Basarken Basit Bilgi[C++]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Fikiri devden aldım oradaki konuda yeni quest fonksiyonu oluşturuyordu luayla fln uğraştırıyordu, sıkıntılıydı.Bende sadece c++ ile yaptım.
Char_item.cpp aratılır(2 tane var 2'sinede ekleyin):
PHP:
ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE SUCCESS)");

Altına Eklenir;
Kod:
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s"), GetName(), item->GetName(), pkNewItem->GetName());
Tekrar Aratılır
(2 tane var 2'sinede ekleyin):
PHP:
ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE FAIL)");
Altına Eklenir;
PHP:
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s"), GetName(), item->GetName());
locale_string'e eklenir:
Kod:
"Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s";"Tebrikler %s Yeni İtemin: %s -> %s";"Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s";"Maalesef itemin yandı %s Yanan Itemin: %s";

Kanıt:
1rramb.jpg

ZJJjgz.jpg

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fikiri devden aldım oradaki konuda yeni quest fonksiyonu oluşturuyordu luayla fln uğraştırıyordu, sıkıntılıydı.Bende sadece c++ ile yaptım.
Char_item.cpp aratılır(2 tane var 2'sinede ekleyin):
PHP:
ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE SUCCESS)");

Altına Eklenir;
Kod:
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s"), GetName(), item->GetName(), pkNewItem->GetName());
Tekrar Aratılır
(2 tane var 2'sinede ekleyin):
PHP:
ITEM_MANAGER::instance().RemoveItem(item, "REMOVE (REFINE FAIL)");
Altına Eklenir;
PHP:
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s"), GetName(), item->GetName());
locale_string'e eklenir:
Kod:
"Tebrikler %s Yeni Itemin: %s -> %s";"Tebrikler %s Yeni İtemin: %s -> %s";"Maalesef itemin yandi %s Yanan Itemin: %s";"Maalesef itemin yandı %s Yanan Itemin: %s";

Kanıt:
1rramb.jpg

ZJJjgz.jpg

güzel başarılı başarısız effecktinden sonra "Nesnesin Yükseltilmesi Başarıyla Tamamladın" ile "Başarısız" Yazısı Gelmiyordu Birde Duyuru İle Güzel Olmuş tesekkurler

güzel başarılı başarısız effecktinden sonra "Nesnesin Yükseltilmesi Başarıyla Tamamladın" ile "Başarısız" Yazısı Gelmiyordu Birde Duyuru İle Güzel Olmuş tesekkurler
yanlış anladınız nesnenin yükseltmesi başarıyla fln yazmyor o +basma efektini gameden ekledim pythonla alakası yok sadece alttaki chat geçiyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri