- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
la olm oyun yapıonuz çölde afk kurduk diye çarları niye banlıyonuz bilmiyoduk yasak olduğunu önce bi uyarı verseydiniz bida yapmazdık sizin gmler var diye oynamak istemiyom bu oyunları o kadar item yapmıştım bisürü para kastım ben bu verdiğiniz 30 gün içinde yeni çar dizerim bari 1 hafta felan verseydiniz bidaha yapacam her dakika çar açıp inadınıza çöle bırakacam pazar kuracam hadi girde ban at bakalım senmi kazanacan beni ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,801
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,606
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 444
- MmoLira
- -2,369
- DevLira
- 0
la olm oyun yapıonuz çölde afk kurduk diye çarları niye banlıyonuz bilmiyoduk yasak olduğunu önce bi uyarı verseydiniz bida yapmazdık sizin gmler var diye oynamak istemiyom bu oyunları o kadar item yapmıştım bisürü para kastım ben bu verdiğiniz 30 gün içinde yeni çar dizerim bari 1 hafta felan verseydiniz bidaha yapacam her dakika çar açıp inadınıza çöle bırakacam pazar kuracam hadi girde ban at bakalım senmi kazanacan beni ..![]()
Yazınızda bulunana yönetime küfür ve hakaretler kaldırılmış ve konuyu açan kişi tavrından dolayı forumdan uzaklaştırılmıştır. Bu konuyla ilgili Shorty'nin bu konudaki yazılarını okuyabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...