Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
la olm oyun yapıonuz çölde afk kurduk diye çarları niye banlıyonuz bilmiyoduk yasak olduğunu önce bi uyarı verseydiniz bida yapmazdık sizin gmler var diye oynamak istemiyom bu oyunları o kadar item yapmıştım bisürü para kastım ben bu verdiğiniz 30 gün içinde yeni çar dizerim bari 1 hafta felan verseydiniz bidaha yapacam her dakika çar açıp inadınıza çöle bırakacam pazar kuracam hadi girde ban at bakalım senmi kazanacan beni ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
la olm oyun yapıonuz çölde afk kurduk diye çarları niye banlıyonuz bilmiyoduk yasak olduğunu önce bi uyarı verseydiniz bida yapmazdık sizin gmler var diye oynamak istemiyom bu oyunları o kadar item yapmıştım bisürü para kastım ben bu verdiğiniz 30 gün içinde yeni çar dizerim bari 1 hafta felan verseydiniz bidaha yapacam her dakika çar açıp inadınıza çöle bırakacam pazar kuracam hadi girde ban at bakalım senmi kazanacan beni ..![]()
Yazınızda bulunana yönetime küfür ve hakaretler kaldırılmış ve konuyu açan kişi tavrından dolayı forumdan uzaklaştırılmıştır. Bu konuyla ilgili Shorty'nin bu konudaki yazılarını okuyabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...