noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Şeref Yalçın: Taraftar maçımıza gelmesin!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutbaba10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 250

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yalçın'dan tarihi açıklama
Şeref Yalçın, Kartalhaber'e yaptığı açıklamada spor tarihine geçecek sözlere yer verdi.
Şeref Yalçın'ın içini döktüğü bu açıklamayı yorumsuz olarak yayınlıyoruz:

Taraftar maçımıza gelmesin
Basketbol takımımız bu sezon kendisinden kat ve kat üstün ekiplerle çok iyi mücadele ediyor. Çok iyi maçlar çıkardık ancak taraftarlarımız bu sezon iki maç haricindeki hiçbir maça gelmedi. Efes Pilsen'le oynadığımız son maçta 50 kadar taraftarımız vardı. Düşünebiliyor musunuz sadece 50 kişi... Efes Pilsen bütçe olarak belki bizden 10 kat daha pahalı bir ekip. Biz zorlamamıza rağmen Efes Pilsen'e yenildik. O gün taraftarmızın desteği olsaydı bugün seriyi eşitliğe getirebilirdik. Akatlar'da birçok maça 20-30 kişiyle çıktık. Sahaya çıkarken öyle bir moral bozukluğu yaşıyoruz ki bu duygu anlatılacak gibi değil.

Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar hayal bile demiyorlar
Bugün Beşiktaşımızın harika bir salonu var. Fenerbahçe ve Galatasaraylılar böyle bir tesisi hayal bile edemezsek taraftarımız maalesef bizleri yalnız bırakıyor.
Ne kadar çağrı yapsak da İstanbul'un en merkezi yerlerinden biri olan salonumuza taraftarımızı getiremedik. Benim hayatım Beşiktaş tribünlerinde geçti. Tribünden binlerce arkadaşım var. Ancak Türkiye'nin en büyük taraftarının bu kadar yürekten mücadele eden takımı neden yalnız bırakıyor akıl ve mantığım almıyor.

Hep yalnız kaldık
Akatlar'daki her maç öncesi taraftarları maça çağırdık. Ancak hep yalnız kaldık. İnanın yenilgilere değil ama bu kadar özverili mücadele eden takım yalnız bırakıldığı için çok üzgünüm. Bu yüzden taraftarın içinden biri olarak şunu söylüyorum şu sitemde bulunuyorum, 'maça gelmeyin, bizi yalnız bırakın.'

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri