kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Aytaç Biter, Avrupa ikincisi oldu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 102

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Avrupa Binek Otomobiller Şampiyonası’nda (ETCC) Toshiba ve Borusan desteği ile mücadele eden Aytaç Biter, sezonun Sicilya’daki Pergusa Pisti’nde koşulan son yarışında da podyuma çıktı.

2015 sezonunu TC2T grubunda Avrupa 2’incisi olarak tamamlayan Biter büyük başarıya imza attı. Yıl boyunca BMW 320TC aracı ile mücadele eden deneyimli pilot Aytaç Biter, sezonu ikinci sırada tamamlananın önemli başarı olduğunu, elde ettikleri deneyimle gelecek yıl sadece şampiyonluğu hedeflediklerini belirtirken, “ Avrupa’ya ulusal marşımızı dinletmenin mutluluğunu yaşadığımız bir sezon oldu. Artık tek hedefimiz şampiyonluk bunu da 2016 yılında başaracağız” şeklinde konuştu.


fft104mm3938025.jpg
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst