Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar 3-5 seneye yakın oldu bu işle ugrasmayalı suan için acemiligim çok sorum su olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
lycanlı tr tipi emek server kurmak istiyorum mümkünmüdür..bu filesi destekleyen bilişim varmıdır?
cvp yazan herskese simdiden teşekkürler..
KOLAY GELSİN...
lycanlı tr tipi emek server kurmak istiyorum mümkünmüdür..bu filesi destekleyen bilişim varmıdır?
KOLAY GELSİN...
Son düzenleme:
arkadaşlar 3-5 seneye yakın oldu bu işle ugrasmayalı suan için acemiligim çok sorum su olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
KOLAY GELSİN...
skype:ayyildizsunucu Ekler iseniz eğer yardımcı olmaya çalışırız
Merhabalararkadaşlar 3-5 seneye yakın oldu bu işle ugrasmayalı suan için acemiligim çok sorum su olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
KOLAY GELSİN...
Metin2 Sunucu Fiyatlarımız 4GB30TL - 6GB60TL - 8GB100TL
Bütün sunucularda Seçilebilir files,Putty script,Full Fonksiyon Admin Panel,Oyun içi Nesne Market,17 Adet Panel,Destek Sistemi,Forum Sistemi,Otopack + Hackshield Sistemi,DDOS & BOTNET Saldırılara Karşı Koruma Ücretsiz Olarak Sağlanmaktadır.
Konu Adresimiz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...-yeni-2016-filesler-otopack.html#post18602110
Site: www.ayyildizsunucu.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)