BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Saç boyası hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan headlesss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 347

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi akşamlar dilerim.Bilmiyorum diğer serverlarda var mı ancak Keith serverinde saç boyaları hatalı.Boyayı kullanabiliyoruz fakat karakter atınca veya ışınlanınca boya gidiyor.Yaklaşık 10t civarına boyaya para verdim boşu boşuna.Hata ile ilgilenirseniz sevinirim ( Ticket sisteminde cevap bulamıyoruz ondan buraya taşıma gereği duydum lütfen konuyu kapatmayın teşekkürler.)

Herkese iyi akşamlar dilerim.Bilmiyorum diğer serverlarda var mı ancak Keith serverinde saç boyaları hatalı.Boyayı kullanabiliyoruz fakat karakter atınca veya ışınlanınca boya gidiyor.Yaklaşık 10t civarına boyaya para verdim boşu boşuna.Hata ile ilgilenirseniz sevinirim ( Ticket sisteminde cevap bulamıyoruz ondan buraya taşıma gereği duydum lütfen konuyu kapatmayın teşekkürler.)

Merhaba

Ticket sisteminde size elbet geri dönüş sağlanır ticketler şuan bekletiliyor sebebi ise destek sistemi yeniliyor , Konu ile ticket attıysanız bekleyin elbet geri dönüş sağlanır konuya üst yetkilileri yönlendiriyorum , ayrıca konu yanlış bölümde uygun bölüme taşınması için bildirdim.

@admin; @DN Angel; @Shorty;

Son düzenleme:

Hesabında boya kullanırken kostüm bölümünde başlığın mevcutsa böyle olması normal çünkü başlık kullanıyorsun başlık kullanmadan bu işlemi uygularsan sorun olmaz.

Dediğin doğru ama boya bozuk. Boş hesabımin saci boyaliydi karakter yada şehir atarsan boya gidiyor ben özellikle denedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri