Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SiLencer Elvedaa !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yanii Oyunu uçuruma götürmek icin elinden geleni yaptınz tebrikler 3 kuruş için savunma yeni item falan oyunu naptnız Hunk oyuna para yatırdık oyunda 30 kişi yokuz bu oyunu ben nası oynucam

Nesne kayıpları planlanlanmış bakım çalışması sürecinde yaşanmamıştır.

İlgili Konu: http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3345754-yasanan-sorunlar-hakkinda.html

Bakımda nesne kayıpları yaşanmaması için çalışmaya başlamadan sunucularımızı yedekliyoruz. Planlı ve kontrollü bir kapatma olduğu için herhangi bir kayıp yaşanmıyor ancak bahsettiğiniz olay planlanmayan bir süre içerisinde yaşandığı için bakım demeniz insanları yanlış yönlendirmenize sebep olur.

Bilgilendirme konusu yukarıdadır.

Oyuna cok emegimiz gecti biraz oyunla ilgilenilse suandaki online nin 2 katı olurdu yanlis bisy demissemde kusura bakma kardesim carimi acmakda cok yardimci oldun sağol yinede ama ben o kadar destege yazdim Tek aldim cevap bir ust birime iletildi bu kadar emegimizin karsiligi bu olmamaliydi bence, neyse eski haline gelirse zatn bana oyun hakkinda msj lar geliyor item Dizmem sabahdan aksama 1 gunumu almaz bu sartlarda herkese iyi ounlar dilerim

Son düzenleme:
Hayatında Başarılar Dilerim Oyun Sensiz Olmaz ki Hasan kardeşim :D ama saglık olsun zaten oyun son zamanlarda usersizlıkten battı ve kimse kalmadı neyse hayatında başarılar dilerim ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri