Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

SiLencer Elvedaa !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Moneeta

Level 3
TM Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elymt2 le olan bagimi kesmiş bulunmakdayim artik ,oyunda olan son 3 bakımda 3. Bakimda 80t param gitti sonraki bakimda carim afk ken oyunda bakim olmus tavsan kostumu ve cift beceri lanetim gitti vee en son bakimdada carım kompile gitti neyseki carimi kurtardık :))) son 2 bakimda demistim en ufak bir editim daha kaybolursa birakirim diye carım gitti bu sefer birde oyun ole bisy olduki sitede savunmalarin olmadi zamanda şefteli olmayacakken savunma geldinde şeftaliyi kaldırıldı ninja 2 defe vuruyor artik ne diyim oyun oynanmiyacak hale geldi oyunda kimseye kin beslemedim 1 kisiden baska o kiside kendini cok iyi biliyor hakkı olan hakkını hehlal etsin beraber gecirdimiz guzel gunler icin tesekkurler hayatta basarilar dilerim. ;)

Son düzenleme:
Sağol kardeşim hayatından başarılar ve mutlu olma dileği ile kendine iyi bak

Nephysis

Hayatında Başarılar Kanka Haberleşiriz.

Matador

Hayatında Başarılar Kanka Haberleşiriz.

Matador

Nesne kayıpları planlanlanmış bakım çalışması sürecinde yaşanmamıştır.

İlgili Konu: http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3345754-yasanan-sorunlar-hakkinda.html

Bakımda nesne kayıpları yaşanmaması için çalışmaya başlamadan sunucularımızı yedekliyoruz. Planlı ve kontrollü bir kapatma olduğu için herhangi bir kayıp yaşanmıyor ancak bahsettiğiniz olay planlanmayan bir süre içerisinde yaşandığı için bakım demeniz insanları yanlış yönlendirmenize sebep olur.

Bilgilendirme konusu yukarıdadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri