- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın oyun yöneticileri oyuna bir yıl ara verdiğim için email ve hesap şifremi unuttum ticket attım 1 aydır hiç bir cevap verilmedi yardımcı olurmusunuz Artık sıkılmaya başladım oyuna geri döneyim dedim ama bir sürü şey değişmiş lütfen destekten yardımcı olun hesap adım xxxbiqjuniorsxxx karakter adım da BiqJunioRs lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,050
- DevLira
- -3
merhaba,
Çeşitli server birleşimleri vb durumlar oldu. Site üzerinden kullanıcı adımı unuttum ve şifremi unuttum linkleri aracılığıyla güncel bilgilerinize ulaşabilirsiniz
Çeşitli server birleşimleri vb durumlar oldu. Site üzerinden kullanıcı adımı unuttum ve şifremi unuttum linkleri aracılığıyla güncel bilgilerinize ulaşabilirsiniz
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
onlarıda yaptım fakat email adresimi unuttuğum için hiç birşey yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
onlarıda yaptım fakat email adresimi unuttuğum için hiç birşey yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
Mail adresiniz hesabınızın can damarı gibi bir şey, şifresini bildiğiniz hesabın mail adresini alamazsınız ama mail adresini bildiğiniz hesabın şifresini ve diğer bilgilerini alabilirsiniz.
Bu konuyu inceleyip uygulayın lütfen.
Daha sonra sonucu yazarsınız. Mail adresi için destek verilmiyor malesef. Hesap sorumluluğu oyuncuya aittir.
- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,438
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 28,949
- DevLira
- 34
Mail adresiniz hesabınızın can damarı gibi bir şey, şifresini bildiğiniz hesabın mail adresini alamazsınız ama mail adresini bildiğiniz hesabın şifresini ve diğer bilgilerini alabilirsiniz.
Bu konuyu inceleyip uygulayın lütfen.
Daha sonra sonucu yazarsınız. Mail adresi için destek verilmiyor malesef. Hesap sorumluluğu oyuncuya aittir.
arkadaşın demek istediği, direkt mail değişimi yapmıyoruz ama sansürlü olarak sizlere mevcut mailinizi gönderebiliyoruz...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)