BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pidge Hesabıma giriş yapamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huso1609
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 812

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın oyun yöneticileri oyuna bir yıl ara verdiğim için email ve hesap şifremi unuttum ticket attım 1 aydır hiç bir cevap verilmedi yardımcı olurmusunuz Artık sıkılmaya başladım oyuna geri döneyim dedim ama bir sürü şey değişmiş lütfen destekten yardımcı olun hesap adım xxxbiqjuniorsxxx karakter adım da BiqJunioRs lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba,
Çeşitli server birleşimleri vb durumlar oldu. Site üzerinden kullanıcı adımı unuttum ve şifremi unuttum linkleri aracılığıyla güncel bilgilerinize ulaşabilirsiniz

onlarıda yaptım fakat email adresimi unuttuğum için hiç birşey yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

onlarıda yaptım fakat email adresimi unuttuğum için hiç birşey yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

Mail adresiniz hesabınızın can damarı gibi bir şey, şifresini bildiğiniz hesabın mail adresini alamazsınız ama mail adresini bildiğiniz hesabın şifresini ve diğer bilgilerini alabilirsiniz.

Bu konuyu inceleyip uygulayın lütfen.
Daha sonra sonucu yazarsınız. Mail adresi için destek verilmiyor malesef. Hesap sorumluluğu oyuncuya aittir.

Mail adresiniz hesabınızın can damarı gibi bir şey, şifresini bildiğiniz hesabın mail adresini alamazsınız ama mail adresini bildiğiniz hesabın şifresini ve diğer bilgilerini alabilirsiniz.

Bu konuyu inceleyip uygulayın lütfen.
Daha sonra sonucu yazarsınız. Mail adresi için destek verilmiyor malesef. Hesap sorumluluğu oyuncuya aittir.

arkadaşın demek istediği, direkt mail değişimi yapmıyoruz ama sansürlü olarak sizlere mevcut mailinizi gönderebiliyoruz...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri