HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sağolasın başkan.
Yalnız konuda python ve pack eklentileri verilmemiş.Arındırma Paneli için python ve pack'e eklenecekler gerekiyor.Pack'e eklenecekler için Crafting Sistemi başlıklı konudaki python ve pack eklentileri kullanılabilir

merhaba şimdi ben indirdim kurdum ama şoyle bir hata aldım şeftali ve cab çicegi yalnız yapabildim digerlerini yaapmaya calısırken
örnek (şeftali suyu ile leylak) veriyorum beni kokten oyundan atıyor .ve oyun kapanıyor oyunu rebot lıyamazsam oyuna girilmiyor.(ch1) e girmiyor ( hangi chde yaparsak hatalırsak o ch girmiyor taki rebot lıyana kadr
örnek (şeftali suyu ile leylak) veriyorum beni kokten oyundan atıyor .ve oyun kapanıyor oyunu rebot lıyamazsam oyuna girilmiyor.(ch1) e girmiyor ( hangi chde yaparsak hatalırsak o ch girmiyor taki rebot lıyana kadr
Sağolasın başkan.
Rica ederim
Teşekkürler, lütfen çalıştığına dair kanıt ekleyiniz.
Rica ederim Arkadaş eklemiş
eyv arsıve alayım lazım olur
Rica ederim
merhaba şimdi ben indirdim kurdum ama şoyle bir hata aldım şeftali ve cab çicegi yalnız yapabildim digerlerini yaapmaya calısırken
Geçen sorun yoktu ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)