- Konular
- 142
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.a arkadaşlar bi hile vardı windows 7 de çalışan 800x600 ekran gitti çalışmamaya başladı ama ben güncelledim düzgünce çalışıyoru...Hilenin İçinde Resimide Var Zaten Yeni Wolf Team da çekilmiş anlarsınız...Virüs Var Mirüs var demeyin acaip söverim benden sölemesi kullanacaksan kullan benim bilgisayarım zarar görmüyor vallahi billahi ss dede zaten görünüo....ekran ayarını otomatik wolf team açılınca yapıyor...
Link :
Not:tekrar söyleyim virüs var mar derseniz valla acaip söverim resmi içinde çalışıyor çalışmayan alta yazsın... hata verirse net frame work 3.6 yok die 3.5 yükleyin...Xp Ve Vista , Windows 7 de çalışır....
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not:tekrar söyleyim virüs var mar derseniz valla acaip söverim resmi içinde çalışıyor çalışmayan alta yazsın... hata verirse net frame work 3.6 yok die 3.5 yükleyin...Xp Ve Vista , Windows 7 de çalışır....
- Konular
- 293
- Online süresi
- 5m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Senn hangi siteden bu hileleri buldugunu biliyorum.Ben de arıyorum ama bozuk hileleri buraya paylasmıyorum hilenin çalısmadıgı belli. Lütfen daha dikkatli olalim.+ Bu program virüs dolu ! İlk çalısıyor mu diye bak sonra konu aç yoksa bende konu açmasını bilirdm.
- Konular
- 142
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
lan şerefsiz ben qimim bilmiorsn sen küfür etmek istemiorm zor tutuyorum kendımı ben bulduqum hileleri güncelliyorum salak çalışıyorda ss de görmüyormusun ?? türk serverinde virüslüymüş lhan it bende sorun yok çarlarımda soyulmadı simdie kadr...adam ol
- Konular
- 142
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
denememişim sen qımsin olum denemediqim şeyi niye koyayım ss de görürsün.. hele indir bi it..ya sizle paylaşım yapmak başlıca suç...
- Konular
- 293
- Online süresi
- 5m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Benle duzgun konus.! İndirdim içi virüs dolu . o yuzden programı açmadım bile içi virüs dolu oldugundan nod32 antivirüs programı otomatik sildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)