HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
bu sistemi daha yeni görüyorum
Farklı istiridye modelleride vardı galiba yabancı forumdan indirmiştim,denerim eğer farklılarsa konuna eklerim
Bitki Sistemi'nden sonra bu sistemi de beğendim
Yalnız sistemin python ile alakası yok başlığına neden ptyhon kısmını eklediğini sorabilir miyim? Aynı şekilde bitki sisteminde de python geçir ama python ile ilgili bir şey göremedim
Bitki Sistemi'nden sonra bu sistemi de beğendim
Yalnız sistemin python ile alakası yok başlığına neden ptyhon kısmını eklediğini sorabilir miyim? Aynı şekilde bitki sisteminde de python geçir ama python ile ilgili bir şey göremedim
Son düzenleme:
Farklı istiridye modelleride vardı galiba yabancı forumdan indirmiştim,denerim eğer farklılarsa konuna eklerimBitki Sistemi'nden sonra bu sistemi de beğendim
![]()
Paylaşım için teşekkürler.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Ekleme yapmıştım...
Ekleme yapmıştım...
Başlığı arkadaş'a sordum hem bitki sisteminde hemde istiridye başlığı arkadaş verdi yani istediğiniz gibi düzenliyebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)