Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
metin2 oynarken pc kapanıyor?!!!
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadasşlar birileri bana yardımcı olabilirmi acaba? şimdi.... metin2 'ye giriyorum ve oyun acıldıktan 10-15 dk sonra bilgisayar kendini resetliyor daha öncede böyle olmuştu format attım ve sonradan düzeldi ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor lütfen yardım edın please help me!!!
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadasşlar birileri bana yardımcı olabilirmi acaba? şimdi.... metin2 'ye giriyorum ve oyun acıldıktan 10-15 dk sonra bilgisayar kendini resetliyor daha öncede böyle olmuştu format attım ve sonradan düzeldi ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor lütfen yardım edın please help me!!!
bu sorun sadece metin2 oynarken mi oluyor yoksa normal bilgisayarda surf yaparken yine oluyor mu?
Çözüm şudur: M2 cpu yu çok ısıtıyor ,anakartın yanmaması içinde bilgisayar kapanıyor çözüm m2 oynarken diğer tüm programları kapatınız... +rep
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)