Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamünaleyküm sevgili emekçi kardeşlerim...
Metin2'nin başlangıçta verilen oranları alt üst eden %50 bonusların kaldırılmasını sizinle paylaşacağım Allah'ın izniyle.
Bilginin zekatı paylaşmaktır ne de olsa.
Navicat>Account'a giriyoruz, Account tablosuna sağ tıklayarak "Design Table" diyoruz.
Aşağıya inerek şu kısımları buluyoruz;
Üzerlerine tıkladığımızda aşağıda şunlar çıkacaktır;
Sarı yer bende boş ben kaldırdığımdan dolayı, sizde eğer varsa bir tarih yazacaktır.
Kırmızı ile belirttiğim kulakçığa tıklayarak NULL diyoruz. Hepsi için aynı şeyi yaptıktan sonra kaydediyoruz.
Yeni hesaplarda %50 bonuslar olmayacaktır.
Metin2'nin başlangıçta verilen oranları alt üst eden %50 bonusların kaldırılmasını sizinle paylaşacağım Allah'ın izniyle.
Bilginin zekatı paylaşmaktır ne de olsa.
Navicat>Account'a giriyoruz, Account tablosuna sağ tıklayarak "Design Table" diyoruz.
Aşağıya inerek şu kısımları buluyoruz;
Üzerlerine tıkladığımızda aşağıda şunlar çıkacaktır;
Sarı yer bende boş ben kaldırdığımdan dolayı, sizde eğer varsa bir tarih yazacaktır.
Kırmızı ile belirttiğim kulakçığa tıklayarak NULL diyoruz. Hepsi için aynı şeyi yaptıktan sonra kaydediyoruz.
Yeni hesaplarda %50 bonuslar olmayacaktır.
- Not: safebox_expire Depo'nun üçlü olmasıdır, bunu bırakabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
yaptiginizin aynisini yaptim benim serverime gene girince ayni bonuslari veriyor nasil ayarlicam onu baska cozum yolu varmi ?