noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Nostalji

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Arthasss

Level 4
TM Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
128
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar tanımayanlar için adım ali. Arthas Gehenna Souleta Poine eski sahipleri. şuan ki hesaplarım lArthas Zeichen pek az buldugum eski fotoğraflardan,videolardan seçerek atmak istedim fazlada bulamadım aslında iyi forumlar :rolleyes:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Noel Baba'lı olanı daha çok beğendim :p Videoları forumda gözükecek şekilde düzenledim sorun olacaksa eski haline çevirebilirim :)

Noel Baba'lı olanı daha çok beğendim :p Videoları forumda gözükecek şekilde düzenledim sorun olacaksa eski haline çevirebilirim :)

teşekkür ederim. yılbaşında dağıtılmıştı çoğu kişiye etkinlik gibi güzel vakitler geçirmiştik . iyi olmuş bilmedigimden direk öyle atmıştım teşekkür ederim tekrar :smile:

Ahhh yıllarrr ne çabuk geçiyor :D

Güzel kareler :cool2:

teşekkür ederim. yılbaşında dağıtılmıştı çoğu kişiye etkinlik gibi güzel vakitler geçirmiştik . iyi olmuş bilmedigimden direk öyle atmıştım teşekkür ederim tekrar :smile:

Rica ederim :) Linkteki resimdeki işaretli butona tıklayarak youtube linkini ekliyorsun ve video forumda gözükmüş oluyor :) Resimler içinde işaretli butondan bir önceki butona link koyulabiliyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri